rouge_ niye bu yeşillere bakınca gözümde game of thrones canlandı

lgrth hahahahahaha game of thrones kokusu dkdkddk

lgrth parfüm önerir misin sende bize

rouge_ öyle bir esinti verdi valla 😅

rouge_ ter kokmayayım ama parfüm de kokmayayım pek kullanmıyorum ya 😅
        Deodorant kullanmıyorum
        Roll-on olarak garnierin ürünlerinden memnunum
        Parfüm de gece uyumadan bazen kullandıklarım var ama boğulmamak için fazla kullandığım söylenemez 😅

Bunları kullanıyorum kendi aralarında bargello olan versace eros muadili

Sınırsız bütçem olsa bunu alırdım kesin

rouge_ parfum kullanmayi cok istiyorum ama kokudan hemen sıkılıyorum değiştirmek istemiyorum tek bi koku olsun istiyorum 😅

lgrth garnier Deodorant mor olanı bende kullandım bir süre memnundum mugleri de kardesime vermiştim güzeldi 😍

rouge_ garnier temiz tutuyor mugler çok hoşuma gidiyor ya 🤩

rouge_ Canım bu ürünlerin fiyatı Almanya da ne kadar biliyor musun ? Ben şuan Türkiye fiyatına baktıım dudağım ucukladı daaa 🤦🏻‍♀️

Sutlucikolati Ahhaha bende parfüm kullanmayı cokk seviyorum asla tek bir kokuda sabit kalamam farklı farklı kokmak istiyorum tek bir şişeyi bitirmek benim için zulüm 💁🏻‍♀️

Sutlucikolati benim imza kokum var ama yinede parfüm almayı bırakamıyorum o yüzden kücük boy alıyorum kendi parfümüm dışındakileri 😂

Bsrkaya almanyadan getirebilirsin tanıdıgın varsa burda daha uygun her kuruslarına da deger bu arada her dus jeli köpük falan bahsettigimde aklıma geliyorsun sen seviyorsun bayılırsın🥰🥰

Bsrkaya

rouge_ esra ezmecinin söyledikleri kalmış sanırım aklımda tek bir kokunuz olsun o kokuyu her aldığında sizi hatırlasın vs demişti ordan kaldı heralde bu düşünce 😅😅 koku konusunda da hassasım ya fresh koku istiyorum aaa diyorum işte buldum 3. 4. Kullanmamm da yok be bu da değilmiş diyorum 🤣

Sutlucikolati esra ezmeciye katılıyorum 😂 kendi kokunu bulmak kolay degil bir parfüm almak istersen once kokuyu gidip deneyip aksama kadar test edebilirsin olmazsa ertesi gün gidip yine sık ve bak senlik mi degil mi diye belki öyle bulursun 😂

rouge_ Evettt biliyorsun beniii 🙈💗 yine bir bakım postunu görünce yazmadan ve gizliden bakmadan gecemediim 🫶🏻 hepsini o kadar çok kullanmak istiyorum kii amaa 9 binden 5 binden bahsediyor set halinde 🤦🏻‍♀️ bu beni çok üzüyorrrr hadi 2 bin olsa alacağıımm ama 5 binde sadece bir parfüm setine vermek iki çocuk annesi olarak asla elim varmıyorr o yüzden ben Victoria secretten devammm 💁🏻‍♀️ Almanya da tanıdığım var tabiki de amaa bir akraba olarak yok prensip gereği de arkadaşlardan birşey isteyemem 💁🏻‍♀️

• Düzenlendi

Sutlucikolati Ahahha doğru Esra ezmeciyi hiç takip etmiyorum kesfette önüme düştüğü kadarı ilee evet bende o şekilde söylemlerini duymuştum , tek sabit koku fikrine bende katılıyorum aslında yapabilenler için çok güzel birşey ama ben 1 sene sonrasında çok çabuk sıkılıyorum yanii her defasında o kadar aynı kokamam yaaa 😂 bir kıyafeti bile 2. Giyisimden sonra giymeyen ben gruptan ayrıldı 🖐🏻

rouge_ doğru soyluyosun bazi kokular aksama farkli bi koku oluyo aceleci davranıyorum herseyde dedigini yapayim 😅 peki onerdigin fresh aynı zamanda kadınsı kokan oyle herkeste olmayan bi koku marka falan var mi?

Bsrkaya işte bende sıkılıyorum hemen o kokudan belki de yeterince benimseyemiyorum kokuyu 🥴 çok kararsız biriyim terazi burcu kararsizligi 🤢😅