Ask_hosmus bende de zibilyon tane parfüm var ama gel gör ki sürekli kendi kokumu kullanıyorum arada bunları sıkıyorum sadece o akıllandım ve diger parfümleri kücük boy alıyorum sende öyle yapabilirsin sonra kendi parfümünü bulunca büyüğünü alırsın

rouge_ glamour daha çiçeksi geldi bana favorim oldu deneme fırsatın varsa testerına bakmanı öneririm 🥰 ben ağır kokuları çok sevmiyorum yaa mesela la vie belle seveni beğeneni çok ama bana ağır geliyor 😅 benimki güzel çiçeksi olsun hafif olsun 🌸 bu arada sen bi ara parfüm önermiştin onu da almıştım o da güzeldi christina aguilera pembe olanı 🥰

rouge_ ben YSL libre kullanıyorum ve narciso rodriguez kullanıyorum ikisi de efsane 🥰😍

Littlepanda ayy aynen bende la vie belle hiç sevemiyorum ya 🥲christina 🥹 ben hala kokusunu begeniyorum

rouge_ ben cok alıştım bittikçe alıyorum çok güzel kokusu falan bana da aşılı dişil enerji veriyor nedense 😁

bir ay sonra

rouge_ güle güle kullan askim bende cok sevdim bunu dmden bi tane daha aldim 🤣 esim yanimdan gecerken oh tatil havasi kokuyor dedi ahahaha