• Düzenlendi

Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 yaşında bi oğlum var. Eşimle çok sorunlarımız oldu anlat anlat bitmez. Genel anlatmam gerekirse ben evliliğimin ilk iki yılı vajinusmusla savaştım. Tahmin ederseniz sürekli reddettim eşimi genelde tam birleşmeden sevişme olurdu bazen o da olmazdı. Derken tedavi sonrası bişeyler düzeldi ama hamile kaldım çocuğum dünyaya geldi. Eşimin bazı hataları oldu, bu arada eşim sakin uyumlu olduğu kadar çok da sinirli biri, ağzından çıkanı kulağı duymaz küfür kıyamet, lohusalık derken çok sorun yaşadık ve cinselliğimiz sekmeye uğradı yine. Reddeden hep ben oldum çünkü affedemedim kinlendim çok. Tabi zamanla hatalarını kabul etmemeye, daha sinirli küfür eden küsen bi adam olmaya başladı şimdi ise çocuğumla hayat daha zor oluyo. Bazı kavgalara şahit oluyo malesef. Çok konuştum çok konuştuk ama bi düzenlemiyoruz. Aklıma gelmeyen bir sürü cümlem var çok uzun yaşadıklarımız. Kalbim çok kırık, tavırlarından dolayı da çok da sinirleniyorum ama bi yerde hatam da var cinsellik açısından, sırf şu küfür muhabbeti yüzünden 2 haftadır küsüz, artık nasıl davranacağımı bilemiyorum.

Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var

dryy nasıl bir hatası oldu da reddettin Bu da çok önemli burada, aldatma gibi bir durumsa ben şöyle düşünüyorum Evet insanın midesi biraz zor hazmeder bunu Ama eğer ki sen her şeye rağmen bu yola devam ediyorsan onları da görmezden gelmek zorundasın. Yaptıklarına rağmen affetip üzerine sürekli hayatı Zindan edersen zamanla lafı evirip çevirip suçluyu karşı taraf yapıyor Erkek. Aldatma ise yorumum bu, ekstra bir yardım alabilirsiniz eşinle konuşursun çift seanslarına gidebilirsiniz. Bu şekilde hayat geçmez

• Düzenlendi

SuVeAtes aldatma derken internetten başka kadınlara baktığını yakalamıştım, belki hala da bakıyordur iki kere de fiziksel şiddette bulunmaya kalkmıştı çok önceden sonra bi daha tekrarlamadı ama sözel olarak devam etti küfür hakaret. Dürüst olucam bende karşılığını verdim o da benden gördü bi kaç kez şiddet, altta kalmak istemedim. Evlilik terapistine gittik ama yararını göremedik malesef. Bi yanım ,cinsel ihtiyacına çok uzun zamanlar karşılık vermedin haklı değil belki ama anlamaya çalış gurur yapma diyor ama diğer yanım söylediği sözleri takıntığı tavırları gördükçe hakketti adam olsaydı diyor. Delirecek derecede kafam çok karışık. Siz bana söyleyin ne olur.

dryy canım umursamaz ol bu hep işe yarıyor sen hic neseni enerjini kaybetme mutlulugunu eşinle olan ilişkine baglama göreceksin ki o sana gelicek kendine bak her bakımdan odak noktanı cevir ve diyelim ki bisey hakkında tartısma basladı sessizligini koru konuyu askıya al eşinin siniri gecince tekrar tatlı dille konus veya yaptır eskiden yapılan hatalar da affedildiyse düsünmemelisin gecti gitti onunuze bakmalısınız öbür türlü hayat gecmez

rouge_ inanın bazen öyle umursamıyorum ki çocuğumla kendimle ilgileniyorum ama asla gideyim laf atayım özür dileyeyim yok. O da aynı öyle davranıyor sonra. Tabi iş çocuğumuza gelince diyalog kurmak gerekiyor mesela yarın için plan yap diye mesaj attım umurunda olmadı ona kaldıysa akşama kadar yatacak ama artık çocuğumuz büyüdü dışarısını istiyor e sende babasın bi yerde hava güzel. 23 Nisanda gösteri yapacaklar okulda, şimdi demem lazım gösteri var diye. Ne yapayım şimdi

dryy ya siz haklısınız O zaman bu arada ben de ona karşı şiddet uyguladım diye bir şey yok Sen Bunun karşılığını vermişsin o sana vurmaya çalışırken veya vururken senin elin armut toplamayacak. Fiziksel şiddeti bırakmış ama psikolojik şiddete devam ediyor belli ki ve bu durumda sevişmemen çok normal bir durum. Şu Oldu bu Oldu ayrı kaldık yapamadık diye kendini suçlama, sevişmenin yeri benim için çok ayrıdır ama şöyle de bir gerçeğe inanırım ve savunurum. Durum ne olursa olsun bir insan karşısındakini seviyorsa ve saygı gösteriyorsa sabırla bekler ne kadar istese de zamana bırakıp bekler. Başkasına bakma şiddet göstermez. Sen kendini o yüzden suçlu hissetme ben de şunu yaptım ben de bunu yaptım acaba Bundan mı oldu kelimelerin arkasına Sen de asla sığınma onu haklı çıkarma onun yaptığı hiçbir şeyin haklılık yanı yok. Sana bu şekilde yaklaşarak daha çok cinsellik bekler

• dryy bunu yanıtladı.

SuVeAtes diğer yanım da hep sizin dediğiniz gibi işte onu cinsellikle cezalandırdım hep, bana çok merhametli iyi davrandığı, bişeyler düzeliyor galiba dediğim dönemlerde bile istesem de reddettim şimdi ise uzun süredir ayrı uyuyoruz. Ama dayanamıyorum artık hem kendim için hem oğlum için o da etkilenmeye başladı bu durumdan. Bazen kendi kendimi manipüle mi ediyorum acaba diyorum. Aramız iyiyken dışardan evden görseniz bir dediğimi iki etmez bi adam, küsmeden önce tatil planı yapıyorduk mesela tam da, ama siniri bi geldi mi düşman adeta. Onu bu hale ben mi getirdim diyorum? Size çok açık konuşuyorum ki bana anlatın ne yapayım?

• Düzenlendi

dryy umursama derken onu umursama degil komple olayları vs bisey olmamıs gibi yap ama neseli mutlu biri ol karsındaki senin enerjine yenik düssün yani evlilikte biri digerini tetikliyor cidden mesela ben mutsuz olduğum zaman komple kötü geciyor eşimi de etkiliyor

rouge_ anlıyorum ama nasıl desem eşimin pek enerji gibi bi durumu yok yani çalışır eksiğimizi almamazlık yapmaz belki ama 2 gün tatilinde de evde de geçer pc karşısına bütün gün oturur. Ben oğlumu alıp dışarı çıksam daha keyifte yani ha iyiyken dahil olur ama bu benim için önemli bi konu bi de erkek çocuk olunca. Şeytan diyo çek kolunu hesap sor rest çek ama şu gurur yok mu allahi çok zordayım

dryy şimdi kafanı çok güzel bir şekilde toparlaman lazım. Sana daha önceki yaptıklarını Unutabilecek misin gün geldiğinde tekrardan moralini bozabilecek mi bu şeyler normale döndüğünde. Eğer ki iyi olacaksak ben unutmaya hazırım diyebiliyorsan öncelik yatakları birleştirmekle işe başla. Bir evlilikte yatak ayırmak boşanmakla eşdeğer benim gözümde Çünkü evlilik değil asker arkadaşlığına döner Bu durum. Cinsellik olarak hemen adım atamazsanız da duygusal anlamda bağınızı tekrardan güçlendirmeniz gerekli. Zamanla aranız Elbette düzelir Aynı hataları yapmadığı sürece onu seks ile cezalandırma, Al karşına Hatta baştan sona konuş o döksün hatalarını Sen dök ortaya Ama mutlaka sonunda uzlaşmanız lazım Hatta Mümkünse ateşli bir sevişme yaşayabilirsiniz sonunda,😁

• dryy bunu yanıtladı.

SuVeAtes beni anladığınızı düşünüyorum çok sağolun. Sanki bi yanım,cinselliğimiz için çabalarsam o da düzelecek, diye söylüyor. Şeytan kolundan tut bağır çağır restini çek diyor ama bu durumda ona yenilmiş gibi hissetmekten korkuyorum öyle bi umursamaz tavırdaki inanamazsınız, sen geldin ayağıma der mi der. Sonra tekrar bana karşı saygısızlığının önünü mü açmış olurum diye korkuyorum. Kafam düğüm oldu.

dryy yaşayan sensin en ince ayrıntısına kadar hisseden de sensin. Bu yüzden iyi karar vermen lazım Eğer ki eşine karşı bir adım Atacaksan dediğim gibi geçmişte olanları kenara atıp yeni bir sayfa açman lazım. Tabii bunu yaparken ben yeni sayfayı açarsam ileriki zamanlarımda küçük bir kıvılcım da bana neler yapabilir Ya da tekrardan eski yaşattıklarını yaşatır mı diye düşünmen lazım. Bu yüzdendir diyorum ki eşini karşına al geniş kapsamlı bir konuş evliliğinizi yoluna sokmak istediğinden bahset. Evliliğinizi yoluna sokmak için nasıl bir yol izlemeniz gerekir bundan bahset korkularından bahset. Derler ya İnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa, konuşmadan bir şeyleri çözemezsiniz ama bunu kavga ederek tartışarak değil zaten konuşmanın en başında uyar söyle bak kavga tartışma olmadan konuşalım uzlasalim öyle konuş umarım tatlıya bağlanır konu

• dryy bunu yanıtladı.

SuVeAtes sanırım bu konuları sürekli konuşmak bende travma haline dönüştü çünkü bu yıllar içerisinde yüzlerce kez konuşmalarımız oldu böyle. Sonu ya iyi tamamlandı yada çok fena. İnanırmısınız ilk adımı atma düşüncesi bike yüreğimde korku oluşturuyor. Pişman olmaktan manipüle edilmekten çok korkuyorum. Onu böyle gördükçe bi kaşık suda boğasım geliyor.

Bu soğukluk neden oldu tam olarak

• dryy bunu yanıtladı.
                          • Düzenlendi

ceren1998 benim açımdan onun küfürlü tepkileri ve ağır konuşmaları sebebiyet verdi. Uzaklaştım soğudum nefret ettim yeri geldi, onunsa sanırım cevap vermem karşılık vermem küsmem ve cinsellikte sürekli istememem oldu.

dryy cinsellik yönünden kendini suçlu hissetme bu bir psikolojik sorun tamamıyla senin elinde olan bişey değil eşin saygısız biri anladığım kadarıyla defalarca kez konusulmasina rağmen olmuyorsa yollar ayrılmalı diye düşünüyorum ben diğer türlü ikiniz içinde fazlasiyla yipratici olur buna çocukta dahil

• dryy bunu yanıtladı.

Sutlucikolati boşanmayı çoğu kez düşündüm hatta sürecine de girmiştik ama içimde ne oluştu biliyo musunuz. O olmadan ne yaparım diye bi his, gerçekleştirmeyi beklediğim hayallerim, bide çocuğum var tabi onun düzeni falan, babaya da düşkün olması detayı beni yoldan döndürdü. Evliliğimiz ilk zamanları vajinismus konusunda çok anlayışlıydı bana destekti. Tedaviden sonra hamileliğim ve doğumumun travmatik olması bizi birbirmize düşman etti. 4 yıl oldu ha hep kötü müydü asla çok güzel günlerimiz de var. Zaten bunlara tutunuyorum hep. Ama çok kırgınım ve kızgınım özellikle şu tavırlarına karşı

@“dryy”
                              Bence orta yolu bulmanız lazım geçmişe çok takılmamak gerekiyor, nereye kadar mesafeli duracaksınız, düzeltmeyi deneyin bence

• dryy bunu yanıtladı.

ceren1998 Şeytan kolundan tut bağır çağır restini çek diyor ama bu durumda ona yenilmiş gibi hissetmekten korkuyorum öyle bi umursamaz tavırdaki inanamazsınız, sen geldin ayağıma der mi der. Sonra tekrar bana karşı saygısızlığının önünü mü açmış olurum diye korkuyorum. Şu işin işinde bana küfür etmişliği olmasaydı benim için daha kolay olurdu. Kafam çok karışık.