- Düzenlendi
Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 yaşında bi oğlum var. Eşimle çok sorunlarımız oldu anlat anlat bitmez. Genel anlatmam gerekirse ben evliliğimin ilk iki yılı vajinusmusla savaştım. Tahmin ederseniz sürekli reddettim eşimi genelde tam birleşmeden sevişme olurdu bazen o da olmazdı. Derken tedavi sonrası bişeyler düzeldi ama hamile kaldım çocuğum dünyaya geldi. Eşimin bazı hataları oldu, bu arada eşim sakin uyumlu olduğu kadar çok da sinirli biri, ağzından çıkanı kulağı duymaz küfür kıyamet, lohusalık derken çok sorun yaşadık ve cinselliğimiz sekmeye uğradı yine. Reddeden hep ben oldum çünkü affedemedim kinlendim çok. Tabi zamanla hatalarını kabul etmemeye, daha sinirli küfür eden küsen bi adam olmaya başladı şimdi ise çocuğumla hayat daha zor oluyo. Bazı kavgalara şahit oluyo malesef. Çok konuştum çok konuştuk ama bi düzenlemiyoruz. Aklıma gelmeyen bir sürü cümlem var çok uzun yaşadıklarımız. Kalbim çok kırık, tavırlarından dolayı da çok da sinirleniyorum ama bi yerde hatam da var cinsellik açısından, sırf şu küfür muhabbeti yüzünden 2 haftadır küsüz, artık nasıl davranacağımı bilemiyorum.