dryy çok da gurur meselesi yapmaya gerek yok iki taraf içinde
Haklı mıyım haksız mı?
mrvehl tabi ilk başta konuştuk bu küfürün o esnada bana olmadığını söyledi toparladı diyelim daha çok, özür diledi bi daha söylemeyeceğini de söyledi ama 1 saat sonra dışarı çıktık trafikte birine küfür etti. Ben uyardım yine bu sefer ben suçlu oldum bağırdı çağırdı. Sonra saçma sapan hareketlerde bulundu. Aralarda tartıştık bi gerizekali lafı duydum ağzından iade ettim onu da. Öyle böyle 2 haftadır küsüz.
dryy insanın kalbi kırıkken sevişmek istememesi çok doğal.
Önce kırılan kalbi onarmak lazımki inat hali devam etmesin.
dryy sizi çok iyi anlıyorum. Bi kaç haftaya kadar eşimle aramız çok iyi değildi. Küslük yoktu ama iki arkadaş gibiydik evde. Cinsellik çok azalmıştı. Eşim istemesine rağmen ben reddeiyordum. Sebebi ise geçmişte yaşattıkları kalbimin çok kırılmasıydı. Hala daha hal ve hareketleri beni kırıyordu. Arkadaşlarla istişare edince güzel sonuçlar çıktı. Eşimle defalarca konuşmama rağmen bendeki kalp kırgınlıklarını gidermeye çalışmadı kendi de değişmedi. Ben eşimin böyle olmasını kabullendim ve kendimi zor da olsa değiştirmeye yoluna girdim. Bu çok zoruma gitti çünkü bana göre ben hatalı değil eşim hatalıydı kendisinden soğutan oydu. Ağlaya ağlaya kabullendim ve değişmeye başladım. Bizde canımı cicimli konuşma yoktu isimlerinizle seslenme vardı. Bunu değiştirdim Güler yüzlü tatlı dilli olmaya çabaladım ve eşimden bi beklenti içine girmemeye çalıştım. Eşim beni üzecek bir şeyde bulunduğunda bu onun karakteri diyip kendi karakterime baktım. Canım istemese bile cinselliği artırdım. Burası çok önemli bence erkeklerin 100 de 90 nı bunla çalışıyor. Cinsellik arttıkça eşim değişmeye başladı. Resmen onun gazı oldu. Cinsellik yoksa onların huyu çok değişiyor ve ters birine dönüşüyorlar. Kendimde isteğim artsın diye banyo sonrası Kaya tuzunu suda eritip sağ omuzumdan aşağıya döküp tekrar durulanmadan çıktım. Bu dişiliği artırıyormuş. Olumsuz enerjileri alıyormuş . Bunları yaptığımdan beri eşimin hal tavrı değişti bana çiçekler almaya altın almaya başladı. Ben bunlardan ziyade bana davranışları güzel olsun istiyordum oda cinselliğe bağlı değişti. Belki size fikir olur bunlar
- Düzenlendi
iki insanı evliligi birbirine tahammül ettiren herşeyi sineye çektiren tek yönü cinellik gerçekten o olmazsa bir anlamı olmuyor kahır çekmenin dogamız bu heleki kendine mukayyet olamayan erkeklerin hayatı %90 bu neşesi mutluluğu eve verdiği özen deger buna bakıyor gurur bazen çok yorucu oluyor kimseye güçsüz görünmicem derken mahvoldum şimdi gerçekten güçsüz kaldım yeri geliyor kendime bağırmak çığlık atmak istiyorum inat ettin gurur ettin şunu yaptın yanlıştı evet tepkiydi haklıydın ama bu mutlu olmaya yetmiyor ben ne istiyorum mutlu huzurlu bir hayat çocuguma sakin sevgi dolu bir ortam o zaman konuştuğun şeylere sus tepkilerini düşün kızgınlıkla inatla davranma yapabilidimmi muamma belki %50 katkısı olmuştur tam düzelme kat edemedim ama en azından haklı olmak mutlu olmaya yetmiyor onu ögrendim bazen kendi haklılık ve isteklerimizi göz ardı etmemiz gerekiyor büyük düşünecek olursak ufak bir inat kin hem ruhen hem bedenen yaşantımızı çıkmaza sokuyor çok şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum yüzleşmek bağırıp çağırmak bazen dagılmak dağıtmak içini rahatlatıyor belki senin düşünüp takıldığın kendi kendine kurduğun düşünceler aslında karşı tarafın hiçte sebebi olmayan bir davranışı kafamızda büyütmemize kendimizi üzmemize sebeb oluyo kendini tutup inat edeceğine sal düşüncelerini biraz eşin taşısın agırda konuşsan o ezilsin kendini yiyip bitirme herşey olacağına varır ben çok gururluydum çok haklıydım inatçıydım illa dedigim olacaktı beni kimse değiştiremezdi ödün vermezdim derler ya bekara karı boşamak kolay evlendim dert sorun sıkıntı yaşadıkça büyüttü çok direndim şuan bakıyorum da çok degişmişim susmam dedigim şeylere susmuşum kısa kesim kendine dışarıdan göz olarak bak ne istiyorsun ne bekliyorsun ne yapıyorsun bunların hepsinin sonucunda elinde ne kalıyor inat edince eline ne geçiyor düşün kendine karşı kendi gardını indir kendi kendine konuş ya doldurma haklı olmak degil mutlu olmak önemli 🫂
krakbulut yazdıklarınızı roman gibi okudum. Öyle gözümde canlandı ki hepsi, ben normalde clnsel isteği çok olmayan biriyim yada dediğiniz gibi yapilan yanlışlar beni böyle etkiledi. Eşimden hala daha nefret ediyorum bi kaşık şu da bogasim geliyo ama diyorum bi yandan 7 yıllık evliliğimde benden dolayı 70 kere birlikte olmamışızdir ve bu da yanlış. Belki bende kendimi düzeltsem anında o da düzelir ama onun bak benim ayağıma geldi nasılsa barışıyor diyip saygısızlıklarınin önünü açmak benim endişem.
dryy evlilikte iki tarafta gurur meselesi yapıp barışmaya yansşmazsa nereye kadar gidecek bu evlilik onu da düşünün
Meraktan çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bi kaç gündür kendimi zor tutuyorum rest çekmemek için, çünkü çocuğumuza da yansiyor bu durum artık ve bu beni daha da deli ediyor. Ama çoğu kişiye de aynı şeyi diyorum benim ona karşı bu adımım, onda bak benim ayağına sen geldin diyip diğer ilerde saygısızlık yapma cesareti verir mi? Bu kibirine izin vermek asla istemiyorum. Ben kendimce de cinsellik açısından hatalarım var. Ama kafamda da kuruyorum, beni aldatmış mıdır diye ? İnternetten kadinlara bakıyo zaten eminim. Bu hissiyat bu durum beni yine uzaklaştırıyor kafam iyice düğüm oldu.
dryy canım yanlış anlama ama aranızda cinsellik olmayınca eşin başka arayış lara girecektir elbette
dryy böyle nereye kadar devam edecek
ceren1998 yok yanlış anlamıyorum kendimde gördüğüm hataları da söylüyorum ki bilin ve silkeleyin beni belki böylece eşimi anlamaya yol bulurum. Çünkü bi dala tutunmak istiyorum. Ama şey düşüncem de oluyo onda yaşattığım bu eksiklikte aldatilmayi hak etmiş mi oluyorum? Benim ilgi eksikliği durumumda bende aynısını yapabilirim neticede ama yapmıyorum.
dryy isteklerini nasıl karşılıyor evli ama eşi ile birşeyler yaşamıyor bu onun size karşı ne düşündüğüne bağlı