Diyalloa anladım canım sağlıkla ilgili ne sorunun varsa ona dair bi rapor alırsan devlet yapar alamıyorsan özelde alıyolar 8 haftayı geçmeden bu arada ne rahatsızlığın var üzüldüm senin ve miniğin adına

Diyalloa kalp atışı yok diye kürtaj olmuştum her hastane yapıyordur ben özelde olmuştum

Diyalloa üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını versin bu arada ne rahatsızlığın var özel değilse 😔

Diyalloa Sagligin icin se Ogrendigin hastane demistir sana almamiz lazm diye orda neden olmuyosun kurtaj

Diyalloa Bende istemeden 2 defa kürtaj oldum😔Çok kötü günlerdi.Ben ikisindede narkozla olmuşdum 5 dk iş hiç hissetmedim zaten o iyneyi vuran gibi uyuyosun.Allah kimseye yaşatmasın.Sende canını sıkma canım inşAllah her şey güzel olucak.Her şey Allahın elindedir.Yokdan var edende Allahdır.

Kendi isteğinle olunca 10. Haftaya kadar özel hastanede yapıyorlar düşük vs yapmadığın sürece devlet hastaneleri kürtaj yapmıyor eşinle birlikte gidiyorsun ondan da imza alınıp genel anesteziyle yapıyorlar hemen hiç bir zorluğu yok

Önceki postlarına baktım ve seni hatırladım. Demek eşinle problemlerini çözemedin ve aldırmaya karar verdin. Allah hakkında hayırlısını versin. Ne diyim..

ZRaporu evet canim güvenmiyorum Bi öyle Bi böyle geçen gün mesaj atmış boşanmak istiyorum çocuklarımın iyiliği için çocuklarımı böyle ailede buyutemem diye sonra da şaka şaka yazmış artık çok yıprattı beni güvenmiyorum sevgim bitti gibi ailesine düşkünlüğü en başta geliyor benim onu sevmemem için zaten sürekli ailem diyor durekli biz neyiz pic miyiz ailesi hep baş üstü biz onun kan bağı değilmişiz saçma sapan laflar artık bende 2 cocumla ayaklarımın üstünde durup Allahın izniyle yaza doğru boşanmayi düşünüyorum ona söylemedim ama böyle yapmak en doğrusu böyle insanla nereye kadar gidebilirim ki ailesi hep ailesi onu yönlendiriyor onun için bu dünyada sadece ailesi var ne çocukları ne ben bu Bi kadını çok yıpratır bu yaşanmışlıklar bende çok yıprandım

Diyalloa ne yaşadığını sen bilirsin canım. Dediğin gibiyse düzelmesi zor bir ilişki. Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inşallah 🙏🏼

Panda canım bisey sorucam nasıl yapıyorlar yapıldıktan sonra ağrı acı hissediyor musun bide ben 2 sezeryan yaptım 10 ay lik kızım oğlumda şuan 3 yaşına giricek 2 buçuk yaşında mesela şuan dikislerim yanıyor bel sırt kemik ağrılarım var sürekli atesleniyorum üşüme geliyor zaten doktorum birdaha hamile kalırsan erken doğum riskin var dedi yani benim bünye tutmuyor kızım zorla ignelerle 38 haftada doğdu oğlum 35 haftalık doğdu 8 gün kuvezde kaldı o yüzden ve ben artık kaldıramıyorum kemiklerim açıyor sızlıyor dikislerim desen o şekil böyle kendime zarar veremem 2 tane çocugum benim elimi gözlüyor o yüzden kürtaj olmak istiyorum ve spiral taktiricam ve benim bide panik atağım var nefes darlığım eminim doktorlar bunları duyunca alçaktır bilmiyorum ben henüz hazır değilim hamileliği hatta Rabbım olmayanlara versin ben artık istemiyorum yaşım küçük artık 3.hamileligi kaldıramam 😢

Diyalloa Canım isteye bağlı genel anastezi ile yapıyolar ve hiçbişey hissetmiyosun 5 dk iş.Sanki uyudun uyandın bitdi.Hafif adet sancısı gibi ağrı olucak doktar onun için bişey yazıcak içmek için ağrı olmasın diye bide bende vajina genişlememesi için iyne yazdı onu vurdurdum birinci ilişkide çok dardı.Zaten benim vajinam hep dar.2ci kürtajdan sonra iyne yazmadı sordum neden yazmıyosunuz iyne dedi gerek yok zaten dar dedi.Ondan sonra bi sorun yaşamadım.2-3gün kan gelicek o kadar.Bunları göz önünde bulundurun panik atak falan var diyosunuz bunları yani rahatsızlıklarınızı mutlaka doktara bildirin.Zaten orda soruyorlar ne rahatsızlığınız var diye.Hakkında hayırlısı olsun canım🙏

Panda çok sağol canım kesinlikle soylicem rahatsizliklarimi