Selam kızlar, hiç istemiyorum ilişkiye girmeyi adet sancıları gibi sancılarım var hala ama eşime de günahım geliyor ya 😂 geçenlerde girdiğimde kızlar affedersiniz girmiyordu eşim zorluyordu ve olduğunda gene affedersiniz götüme vuruyordu her yaptığında çok acıyordu ve hiç öyle olmazdı o yüzden korkuyorum da girmeye ama eşimi de boş bırakmak istemiyorum elle de onu boşaltmak istemiyorum midem almaz ne olcak böyle 😩😩😂

Biyiklim eşine vurmasindan hoslanmadigini soyle zorlamamasi gerektigini de soyle ya da hormonlardan dolayı istemediğini soyle ayrica askm bazi doktorlar ilk 3ay iliskiyi yasakliyor gittin mi doktora?

Sutlucikolati eşime söylüyorum eşim Google dan aratıyor Google da sorun olmadığı sürece girebilirsiniz diyir 😂 eşim de bak sorun yok gel yapalım diyir bende boş bırakmak istemiyorum onu rahatlatmak için bazen yapıyorum ama çok kısa sürüyor eşime erken boşal diyorum, ya aslında yavaş yapıyor ama gene orama vuruyor acıyor. Doktora gittim ama ilişki hakkında bir şey demedi hiç

Biyiklim Hamileyim ya biraz daha nazik ol diyebilirsin. Hamilesin sonuçta boş kalması gerekiyorsa boş kalacak yani kendini sorumlu hissetme.

Biyiklim bazi doktorlar demiyor ben sormustum 3 ay yasak demisti ama bi tehlikemde yoktu o zaman vurmasindan hoslanmadigini soyle askm bu zamanların tadini cikar doktorda yasaklamazsa

pinkkkk ya aslında yavaş yapıyor beni çok incitmeden ama gene ağrıyor daraldığını hissediyorum eşimde söylüyor bunu belki ondan. Bilmiyorum ya kendimi suçlu hissediyorum gibi yoksa eşim anlayışlı yapma desem yapmaz ama ben gene olsun istiyorum temas etmek istiyorum 🤭

Sutlucikolati haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek. Söylüyorum zaten canım o da öyle yapıyor ama gene acıyı hissediyorum

Biyiklim düşük riskin yoksa yavaş ve sakıncalı pozisyonlar denemeyin sadece
                Ve kibar olmasini soyle 😅

Biyiklim Canım o zaman riskin yoksa sakin sakin devam edin madem anlayışlı konuş anlar seni.

perimasali802_ pozisyon konusu kapandı bizde artık 😂düz devam edecez usulüne göre yaparız eşimde kibar davranır diye düşünüyorum 🤭😂

Biyiklim ilişki sırasında mı aciyor askm? Esin yavas yapmasina rağmen oyleyse psikolojik olabilir ya da hamilelikle ilgili biseydir öyleyse doktora soyle mutlaka

Biyiklim canım hamilemisin görmeyeli, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲. 2 çocukla biraz zor ama yetiştirmeye bağlı kendi kendine uyumayı alışırsa rahat edersin öbür türlü salllamaya vs alışırsa işim Zor

incinmissindedi teşekkür ederim canım inşallah 🤲 ❤️, o gün Bi gelsin de hayırlısı ile ilk çocukta yaptığım hataları yapmıycam inşallah

Biyiklim canim sancilarin olmasi cok normal, hormonlardan dolayida isteksizlik olusabilir, esinle konus bu surecte biraz daha anlayisli olsun, sonucta bu bir surec,rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin☺️