Biyiklim düşük riskin yoksa yavaş ve sakıncalı pozisyonlar denemeyin sadece
Ve kibar olmasini soyle 😅
Hamilelikte ilişki
perimasali802_ pozisyon konusu kapandı bizde artık 😂düz devam edecez usulüne göre yaparız eşimde kibar davranır diye düşünüyorum 🤭😂
Biyiklim ilişki sırasında mı aciyor askm? Esin yavas yapmasina rağmen oyleyse psikolojik olabilir ya da hamilelikle ilgili biseydir öyleyse doktora soyle mutlaka
Sutlucikolati olabilir vala kendimi çok ta kasıyorum
Biyiklim canım hamilemisin görmeyeli, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲. 2 çocukla biraz zor ama yetiştirmeye bağlı kendi kendine uyumayı alışırsa rahat edersin öbür türlü salllamaya vs alışırsa işim Zor
incinmissindedi teşekkür ederim canım inşallah 🤲 ❤️, o gün Bi gelsin de hayırlısı ile ilk çocukta yaptığım hataları yapmıycam inşallah
Biyiklim kasma askm bisey olmaz 🙏
Biyiklim canim sancilarin olmasi cok normal, hormonlardan dolayida isteksizlik olusabilir, esinle konus bu surecte biraz daha anlayisli olsun, sonucta bu bir surec,rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin☺️
karamelek21 teşekkür ederim canım tez zamanda sana da sana da nasip olur inşallah 🤲 ❤️, eşim yapma desem hiç yapmaz biliyorum ama ben eşimi boş bırakmak istemiyorum çok istediğini söylüyor ne bileyim acıyorum bide çok fazla ara girerse falan hiç yapma isteği olmaz sonra diye de korkuyorum 😕
Sutlucikolati inşallah canım teşekkür ederim 🥰
Biyiklim o sırada 5 çocukla rahat rahat ilişki yaşayan ben🤣
Biyiklim ayn bende öyle yaptım 1de yaptığım hataları yapmadım o yüzden biraz rahatım çok şükür, 3. Çocukta da yapabilirim inşallah
incinmissindedi inşallah canım sağlıkla gelsin prenses 🥰