• Muhabbet
  • Bebek için çamaşır leke çıkartıcı önerisi olan var mı?😊

ayazz homm bitkisel leke çıkarıcı tavsiye ederim çok memnun kaldım ben kcinci şişe oldu bilmiyorum

Bubenimoykumm kesinlikle deneyin çok etkili Leke üzerine sıkıp makineye atıyorum en inatçı lekeyi bile çıkarıyor Genel olarak temizlikte de kullanıyorum aşırı beğeniyorum Ayakkabı yıkamayı bile bıraktım stop çok iyi oluyor

Romantik_prenses ben aslında sandalyeleri mi yıkadım koltuk yıkama makinesi ile. Onun kendi deterjanı var ama beni tatmin etmedi. Bazı lekeler öıkmadı onları çıkarır mı acaba eskiden kalmiş çay lekesi sanırım.

Ayse91 bebek kıyafetleri içinde uygun mu uygunsa sana zahmet link atar misin canım

6 gün sonra

ayazz beyazlar için kesinlikle çamaşır suyu renkli içinde vaniah diğerleri evet temiz içerikli ama asla bir işe yaramıyor ikinci çocuğum çok denemeler yaptım en etkilisini yazdım sana

ayazz bende homm kullanıyorum oxi ve iyonizer damlası harika. Üstelik renklilerede kullanılıyor ağartma vs yapmıyor renklilerde. Bide benim bebenin cildi cok hassas hemen egzema oluyor bunda öyle bi sorunda yaşamadım şükür