• Muhabbet
  • Kısır yapmanın püf noktaları nedir

Biyiklim kaynanamlarda irmik simit gibi şeyler kullanıyor da tam bilmiyorum 😅

kizatasozu midem sonradan yanacağı için böyle daha iyi geliyor bana canım şimdi yapiyorum dün konuşunca canım çekti 😁

lgrth ya gerçekten mi geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 durumun nasıl

Biyiklim amin canım inşallah ya darısı sana ♥️♥️ toparlamaya çalışıyorum

lgrth tez zamanda toparlanırsın inşallah ❤️

Biyiklim sağol canım teşekkür ederim inşallah 😍🤩

lgrth geçmiş olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün nasılsın şuan iyimisin bebiş nasıl

lgrth anladım canım her bebek farklı oluyo işte normalmi oldu doğumun

Bahtsizbedevi_ normal oldu canım

Bahtsizbedevi_ 38+1 de kademe kademe suniyle başladı doğum 8-9 saat sancıları rahat karşıladım 5 cm açıklık olmuştu sonra suyu patlatınca çok şiddetlendi 2 saat geçmeden doğurdum şükür 🥲 ilki kadar uzun olmadı süreç..yine iç dış bol dikişli 🥲 kesmeyeceklerdi eski dikiş yerim çok sertmiş yumuşatamadılar bebeğin kafası yırtmadan kontrollü keselim dediler uyuşmamı bekleyin diye yalvardım şükür bu sefer kesiyi hissetmedim öyle böyle bitti 🥲

lgrth oyyy sağlıkla büyüt yavrunu sağ saglim atlatmissin ne güzel 🌹✨ analık ne kutsal seyy…

lgrth
                  Hayırlı olsun lagertha. Sağlıkla büyüt inşallah. Sen de en kısa zamanda toparlanırsın inşallah 🌼🫶

lgrth bunada şükür canım benim sağsalim bebişini kucağına aldınya inşallah dikişlerinde biran önce iyileşir rabbim analı babalı büyütsün

lgrth iyi kuzum benim çok şükür ikinizde iyisinizya dikişler iyileşir biran önce tekrar geçmiş olsun🥹