Kısır yapmanın püf noktaları nedir
kizatasozu midem sonradan yanacağı için böyle daha iyi geliyor bana canım şimdi yapiyorum dün konuşunca canım çekti 😁
lgrth geçmiş olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün nasılsın şuan iyimisin bebiş nasıl
Bahtsizbedevi_ sağol canım teşekkür ederim iyiyiz şükür ikimiz de emmeye zorluyorum tembel biraz 🙂
lgrth anladım canım her bebek farklı oluyo işte normalmi oldu doğumun
lgrth süreç nasıl geçti
Bahtsizbedevi_ normal oldu canım
Bahtsizbedevi_ 38+1 de kademe kademe suniyle başladı doğum 8-9 saat sancıları rahat karşıladım 5 cm açıklık olmuştu sonra suyu patlatınca çok şiddetlendi 2 saat geçmeden doğurdum şükür 🥲 ilki kadar uzun olmadı süreç..yine iç dış bol dikişli 🥲 kesmeyeceklerdi eski dikiş yerim çok sertmiş yumuşatamadılar bebeğin kafası yırtmadan kontrollü keselim dediler uyuşmamı bekleyin diye yalvardım şükür bu sefer kesiyi hissetmedim öyle böyle bitti 🥲
lgrth oyyy sağlıkla büyüt yavrunu sağ saglim atlatmissin ne güzel 🌹✨ analık ne kutsal seyy…
lgrth
Hayırlı olsun lagertha. Sağlıkla büyüt inşallah. Sen de en kısa zamanda toparlanırsın inşallah 🌼🫶
Benbenimsenkimsin çok şükür
Amin teşekkür ederim gerçekten öyle zor ve kutsal 🥲🥲
belladonna teşekkür ederim inşallah 🌸🥲
lgrth bunada şükür canım benim sağsalim bebişini kucağına aldınya inşallah dikişlerinde biran önce iyileşir rabbim analı babalı büyütsün
Bahtsizbedevi_ amin canım çok şükür ilk doğum kadar zorlamıyor dikişler şükür 🥲
lgrth iyi kuzum benim çok şükür ikinizde iyisinizya dikişler iyileşir biran önce tekrar geçmiş olsun🥹
Bahtsizbedevi_ amin amin zor kısım geçti onlar da iyileşir zamanla 🌸