• Muhabbet
  • Kısır yapmanın püf noktaları nedir

Biyiklim dene dene 😅 genelde ince simit kullanılıyor da bizim oralarınki farklı daha büyük değirmenden kendimiz çektiriyoruz 😅

Benbenimsenkimsin kısır aşığı ben olarak bı ara demleme yapıyodum bende şimdi bulguru ıslatıp üstünü kapatıyorum osuyunu çekene kadar bende tavada soğan maydanoz ve taze soğanı kavuruyorum üstüne tuz ve bolca karabiber atıyorum ben yakıştırıyorum baya sonra onu bulgirun üstüne döküp iyice karıştırıp üstüne evde ne varsa salatalık marul vs koyuyourm varsa kirmiyon turşu hatta mısır bile koyuyorum hahaha

lgrth bizimki hazır ya ama içli köfte bulgurunu kaynanam ve kayinbabam kendileri dövüyor 😂

Biyiklim hahaha iste hepsi damak zevkine bagli kuzum, bn bulguru tane tane ve yesillikler icinde hala canli durmasini seviyorum ☺️

Biyiklim içli köfteyi de biz yarmadan yapıyoruz 😅

lgrth evet bizimkiler de ondan yapıyor işte 🤣 😂

Biyiklim kaynanamlarda irmik simit gibi şeyler kullanıyor da tam bilmiyorum 😅

kizatasozu midem sonradan yanacağı için böyle daha iyi geliyor bana canım şimdi yapiyorum dün konuşunca canım çekti 😁

lgrth ya gerçekten mi geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 durumun nasıl

Biyiklim amin canım inşallah ya darısı sana ♥️♥️ toparlamaya çalışıyorum

lgrth tez zamanda toparlanırsın inşallah ❤️

Biyiklim sağol canım teşekkür ederim inşallah 😍🤩

lgrth geçmiş olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün nasılsın şuan iyimisin bebiş nasıl