Kısır yapmanın püf noktaları nedir
Bubenimoykumm onu ben bu ara çok yapiyodum yaa ahaha şimdi normal şekilde yapıyorum iki turlufe çok guzel
Benbenimsenkimsin kısır aşığı ben olarak bı ara demleme yapıyodum bende şimdi bulguru ıslatıp üstünü kapatıyorum osuyunu çekene kadar bende tavada soğan maydanoz ve taze soğanı kavuruyorum üstüne tuz ve bolca karabiber atıyorum ben yakıştırıyorum baya sonra onu bulgirun üstüne döküp iyice karıştırıp üstüne evde ne varsa salatalık marul vs koyuyourm varsa kirmiyon turşu hatta mısır bile koyuyorum hahaha
Biyiklim hahaha iste hepsi damak zevkine bagli kuzum, bn bulguru tane tane ve yesillikler icinde hala canli durmasini seviyorum ☺️
Benbenimsenkimsin kesiimle sogan kavur sallasın kavur baharatları at sallasın at hafif acı salcan varsa onu da at süper oluyor
- Düzenlendi
Benbenimsenkimsin ve nar ekşisi çok yakisiyor
karamelek21 ayne öyle canım herkesin damak tadı farklıdır 🥰
kizatasozu midem sonradan yanacağı için böyle daha iyi geliyor bana canım şimdi yapiyorum dün konuşunca canım çekti 😁
lgrth geçmiş olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün nasılsın şuan iyimisin bebiş nasıl
Bahtsizbedevi_ sağol canım teşekkür ederim iyiyiz şükür ikimiz de emmeye zorluyorum tembel biraz 🙂