SuVeAtes 🤔🤔 neyse devam 🤣
Bu bir zayıflama postudur!! 😅
Sutlucikolati Ooo çok iyi darısı benim başıma 🤣🤣 şu kiloyu görmeyeli çok oldu ya ilk hedefin kaç o zaman şimdi
Sutlucikolati Evet bunu bende okudum bakalım artık yapacaz bir şeyler
İlk hedefim 65
İkinci hedefim 55
Üçüncü hedefim 50 AMİN 🤣🤣
Sutlucikolati Hadi inşallah aminnnnnnnnn
SuVeAtes kahveye hindistan cevizi yağı koymakta tok tutuyor dene mutlaka ben aclik hissettikce kahvenin icine koyarim turk kahvesinin icine de oyle
Sutlucikolati alışverişe çıkmam lazım ya da sipariş vermem lazım Bayağı eksik var şimdilik elimdekilerle idare edeceğiz de baktık güzel gidiyor sağlam alışverişe girerim
SuVeAtes su diyetinden sonra aralikli oruca devam edicem o zaman guzel bi alisveris yapicam brnde 🤣 yalniz karnim cok sarkmis he tamamen zayifladigimda hic dusunemiyorum🤣
- Düzenlendi
Sutlucikolati sporla desteklemek çok önemli benim elimden gelse yapacağım da en azından bu süreçte ne kadar az sarkarsa o kadar iyidir. Doğrusunu zayıflayalım şu kilolar gitsin de tek derdimiz sarkıklar olsun
SuVeAtes karin gerdirme ameliyati 80bin ile 90bin arasiymis ve spor tam toparlamiyormus 🤣 b.ku yedik 🙄 yerken iyiydi 🤣🤣
Sutlucikolati Oha o kadar varmıymış vay anasını ya bırak spora aban daha iyi olduğu kadar toparlanır. Gerisi kilo verdik istediğimiz rakama ulaştık der akışına bırakırız
SuVeAtes doğru en azindann kiyafetler gizler 🤣
Sutlucikolati kaç kilo verdin ne kadar zamand a
Sutlucikolati ay evet yapsak çok iyi olur
Sutlucikolati bende bromelian alıcsm bide detoks içicem
Sutlucikolati
İlk hedef 68
İkinci 60
Üçüncü 57 olsam yeterde artar 😂
Sutlucikolati çok para aşko bide çok zor ameliyat ya ben çok korkuyorum o yüzden memiktolarla biraz daha yaşayacağım ben 😂
@Sutlucikolati
@SuVeAtes bu arada kızlar ben emziriyorum su diyeti yapamam galiba 😂