SuVeAtes kahveye hindistan cevizi yağı koymakta tok tutuyor dene mutlaka ben aclik hissettikce kahvenin icine koyarim turk kahvesinin icine de oyle

Sutlucikolati alışverişe çıkmam lazım ya da sipariş vermem lazım Bayağı eksik var şimdilik elimdekilerle idare edeceğiz de baktık güzel gidiyor sağlam alışverişe girerim

SuVeAtes su diyetinden sonra aralikli oruca devam edicem o zaman guzel bi alisveris yapicam brnde 🤣 yalniz karnim cok sarkmis he tamamen zayifladigimda hic dusunemiyorum🤣

Sutlucikolati sporla desteklemek çok önemli benim elimden gelse yapacağım da en azından bu süreçte ne kadar az sarkarsa o kadar iyidir. Doğrusunu zayıflayalım şu kilolar gitsin de tek derdimiz sarkıklar olsun

Sutlucikolati Oha o kadar varmıymış vay anasını ya bırak spora aban daha iyi olduğu kadar toparlanır. Gerisi kilo verdik istediğimiz rakama ulaştık der akışına bırakırız

Sutlucikolati çok para aşko bide çok zor ameliyat ya ben çok korkuyorum o yüzden memiktolarla biraz daha yaşayacağım ben 😂