momd o hatayi bende cok yaptim mutlaka abur cubur yerdim ama aralikli oruç sirasinda biraktim ekmegi kestim cayi kahveyi sekersiz iciyorum bu aralar hazir kahvelerden aliyorum icinde seker var ama olsun o kadar 🤣 aksam 18.00dan sonra hicbir sey yemedim aclik hissettigimde hosuma bile gidiyordu ohhh simdi yag yakicam falan diye 🤣🤣

Sutlucikolati valla benle daha çok bozarsınız 54 kiloya düştüm ramazanda dört kilo verdim ikisini anca alabildim eşimle gece menüsü yapıp oturup tatlıdır yemektir allah ne verdiyse dalıyoruz ama asla kilo alamıyorum
Sizin diyet allaha emanet dediklerimden sonra😂

Sutlucikolati sabah kalk 1 bardak normal su ardindan 1 bardak limonlu su ic 2 bardak su icinde metabolizma calismaya basliyor sabah. Aksamda yatmadan az yagli Ilik süte tarcin ekle tüket yada yogurta zencefil/zerdecal limon damlat tüket öyle yat buda gece metabolizmanin devam calismasina yardimci oluyor

Eskobar ayyyy kiniyorum seni eskoooo basima gelsin su yiyipte kilo alamamak 🤣🤣🤣

Sutlucikolati rica ederim canim bide kesinlikle Youtubedan April han ve leslie yap sabah leslie aksam April han yap yada Youtube evde Fit - yattigin yerden bacak ve Karin incelt videosunu yap cok fayda ediyor inan ben bazen üseniyordum yapmaya ozaman bunu yapiyordum 🤣

Sutlucikolati basla valla hatta sabah ac karnina yap leslie daha etkili oluyor💃🏻😘