Sutlucikolati kesinlikle öyle yaa ben yarın diyetisyenle beraber başlıyorum tekrar bugün akşam 67 ye düşmüştüm sonra akşam yemeği yedim tabi yine 700 gr.alfik sabah tekrar tartilcam bakalım o zamn belli olur ayy bu yaz artık fit olmak istiyorum hedefim 58,60 🤩😘

anonim9 wefoodtan aldım bende karadutozunu yani çok tatlı değil doğal olarak ama güzel

lgrth ayy al benden de o kadar ben hepimizi incecik kızlardır diy3 hayal ediyordum şaşırdım valla beklemiyordum zaten doğumdan sonra olanlar oluyor. Bende 69.7 ten 67 ye düştüm sabah tekrar tartilcam bakalım bundan sonra destekle beraber devam edeceğim 4 hafta boyunca diyetisyen ile

suprizyumurta ahaha tek böyle düşünen ben değilmişim 😂 aynen vücut gevşiyor yayılıyor eski metabolizma da yok..inşallah emzirme dönemi kilosundan almam

lgrth ben şahsen emzirme döneminde ve ramazanda aldım yaa 😁 emzirirken ister istemez alınıyor cnmo yüzden sağlıklı beslen ama ne istersen ye aşırıya kaçmadan sütünü etkiler yoksa

anonim9 bakarım cnm onada valla bendeki karadut ama beyaz var mı içinde bilmiyorum 😃

Sutlucikolati karın germe ameliyatını devlet hastaneleri de yapıyor bilginiz olsun birde sizlere önerim sporla beraber diyet yapın o zaman çok fazla sarkma olmuyor özellikle zumba dansı ve spor salonlarının çok faydası var daha önce Karatay diyeti ile 25 kilo vermiştim hem spor hem diyet iyiydi sonradan fakat geri kilo aldım pandemi hamilelik derken hemde fazlasıyla aldım 3 gün oldu tekrar diyete başladım yolum çok uzun umarım pes etmem 😒

Angellove2010 butun tuslara basiyim ben en iyisii 🤣 devlet hastanesinin yaptığını bilmiyordum bi arastirayim teşekkür ederim 🙏

Sutlucikolati bugün itibariyle 66.70 kızlar pes etmeyin ekmek yemeyin bol su için ve akşam bisey yemeyin ben akşam bazen bi tane gofret yiyorum ama bugünden itibaren onu da yemişim çok canım isterse tarçınlı süt yada yesilcay içerim öyle bastiririm artık (başlangıç kilom 69.7 idi)

Sutlucikolati ben korktum tartıya çıkmaya cumartesi mantılandık dün de güzel bir hamburger gömdüm misler gibi aldım kalorimi 😂

Sutlucikolati yok yaa öyle düşünmeyin sağlıklı kiloya sahip olun yeter azıda fazlasıda zarar

basak23 bende yedim 🤣🤣 ama aksam hicbir sey yemedim bugunde 1 salatalık yedim o kadar bakalım boyle devam etmeyi düşünüyorum 🤣