basak23 kız abartmadigin surece bisey olmaz ya 🤣 ben tatli delisiiyim yemekten daha cok tatlı sever ve yerim o koyu oluyo iste 🥴

anonim9 ne kadar mantıklı yorum cuma fikrini sevdim 😂

Sutlucikolati sana yemin ederim çok katı diyet yaptığım halde haftada max 2 kilo görürürm oda yeni başladıysam 😂 dikkat edersem sadece almıuorum

Sutlucikolati yaa bende 69.7 idim bi alıp bi veriyorum ama kaçamak desen var tatlı ya dur diyemiyorum malesef emzriyorumda çünkü 🥲🥲🥲 dün tartildigimda 67.25 idim şuan 68 kusur yine bugün ekmek yedim eşim sagolsun sucuklu yumurta yedik 😄🤣😔😔🥲

suprizyumurta tatli benimde zayif noktam ekmegi birakali aylar oldu cikolata tattli haricinde cayi kahveyi sekersiz iciyorum aylardir ama tatliiiiii 🥴🥴 4 gündür tatli yemiyorum hurma alicam cok canim cekerse sade turk kahvesinin yaninda 1 tane yerim sende emzirdigin için cok kati diyet yapma askm ❤️

basak23 hayir diyeti tamamladik diyelim nasil tatliyi az yicez 🥴 o da dusunduruyor beni

Sutlucikolati yok zaten çok emmiyor ama yinede tatlısın yapamıyorum ahahaj bide hastaydim ondan heralde sürekli bi arayistayim 😁😁😁

basak23 dimi bencede 😂😂 ama ses çıkmadı sanırım pazartesi tartilacaklar😂 ben cumadan devam 😂😂

Evetttt aşkolar gelelim detoks suyumuza bu gün benden olsun
                Yarım demet maydonoz
                1 şişe maden suyu
                1 çk zencefil
                Yarım limonu sıkıyoruz
                Ver bızzzztttt yapıyoruz detoks suyumuz hazırrrr afiyet olsun bol eksiler de görüşmek dileğiyle
                3 litre suyu unutmayınızzz
                @Sutlucikolati
                @SuVeAtes
                @anonim9
                @suprizyumurta

basak23 yaa ben ekmek falan yemedim ya bir süre geçen akşam da makarna yaptık valla midem ağrıdı var yaa normalde çok severim bide 😁

basak23 Yardimmmmm ben hala başlayamadım sadece evde egzersiz yapıyorum gün içine bölünmüş şekilde kızım sağolsun tek sefere izin vermiyor . Su diyetine girişicem direktte başlayamadım