basak23 kız abartmadigin surece bisey olmaz ya 🤣 ben tatli delisiiyim yemekten daha cok tatlı sever ve yerim o koyu oluyo iste 🥴
Bu bir zayıflama postudur!! 😅
- Düzenlendi
Sutlucikolati sana yemin ederim çok katı diyet yaptığım halde haftada max 2 kilo görürürm oda yeni başladıysam 😂 dikkat edersem sadece almıuorum
Sutlucikolati yaa bende 69.7 idim bi alıp bi veriyorum ama kaçamak desen var tatlı ya dur diyemiyorum malesef emzriyorumda çünkü 🥲🥲🥲 dün tartildigimda 67.25 idim şuan 68 kusur yine bugün ekmek yedim eşim sagolsun sucuklu yumurta yedik 😄🤣😔😔🥲
suprizyumurta tatli benimde zayif noktam ekmegi birakali aylar oldu cikolata tattli haricinde cayi kahveyi sekersiz iciyorum aylardir ama tatliiiiii 🥴🥴 4 gündür tatli yemiyorum hurma alicam cok canim cekerse sade turk kahvesinin yaninda 1 tane yerim sende emzirdigin için cok kati diyet yapma askm ❤️
basak23 hayir diyeti tamamladik diyelim nasil tatliyi az yicez 🥴 o da dusunduruyor beni
Sutlucikolati yok zaten çok emmiyor ama yinede tatlısın yapamıyorum ahahaj bide hastaydim ondan heralde sürekli bi arayistayim 😁😁😁
anonim9 bende buraya geldim cnm 😁😁
suprizyumurta hosgeldiiin 😂
Sutlucikolati midemiz küçülürse yiyemeyiz1 porsiyon 😂😂
suprizyumurta olabilir 😅
basak23 ayyyy insallah 🥲🥲🥲
- Düzenlendi
Evetttt aşkolar gelelim detoks suyumuza bu gün benden olsun
Yarım demet maydonoz
1 şişe maden suyu
1 çk zencefil
Yarım limonu sıkıyoruz
Ver bızzzztttt yapıyoruz detoks suyumuz hazırrrr afiyet olsun bol eksiler de görüşmek dileğiyle
3 litre suyu unutmayınızzz
@Sutlucikolati
@SuVeAtes
@anonim9
@suprizyumurta
basak23 yaa ben ekmek falan yemedim ya bir süre geçen akşam da makarna yaptık valla midem ağrıdı var yaa normalde çok severim bide 😁
basak23 emzirenler için uygun mu cnm
suprizyumurta ay bence değildir maydonoz süt azaltıyor diye biliyorum bebeğiniz kaç aylık
suprizyumurta ay arada benim de canım çok ister Napalım ya bir gün ye 5 gün diyet yap bizde ki de hayat mücadelesi
Sutlucikolati hamile olup git gide kilo alan ben, gözlerim yaşlı🥲