Eveeet kızlar yaz geldi sayılır 😅 artık kilolari verelim 🥺 bu postta gunde yediklerimizi paylasicaz isteyen fotoğraf atabilir isteyen yazabilir tarti fotiside olur motive edelim birbirimizi hadiiiiiiiii 👌 pes etmek yooookkk! İsteyen istediği diyeti yapabilir aralıklı oruç vs her seyi paylasalim burada hadi bakaliiiiim kizlaaaar 💪💪👌
@SuVeAtes @basak23 hadiii kalkiiiin
Bu bir zayıflama postudur!! 😅
Pazartesi başladım 76.30 ile bugün tartıldım 73.75 ile devam ediyorum ( ben çok az ve gunde iki öğün yiyorum aralikli oruc yapiyorum)
Sutlucikolati aşko bu nasıl hızlı kilo veriş hemen tartılıp yazıyorummmm 😂
Sutlucikolati bu gün es geçin deprem korkusundan akıl kalmadı.
SuVeAtes aşkım öyle yapalım zaten kimse kendine gelemedi daha
basak23 cok az yiyorum bebeğim 😅 geceleri aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 🤣🤣🤣
Sutlucikolati ay ben aç durunca hiç gitmez bağırsaklarım kitleniyor 😂😂 bu arada 75 kiloymuşum tartıldım
basak23 baslarda ödem gidiyor zaten bakalim duraksar belki 🤔 devam etmeye calisicamm
Sutlucikolati başladım bende bi yeşil çay su sabah yumurta falan yedim öğlende çorba içtim salata yeto inşallah
basak23 açlığa sabretmek cok zor 🥴 ama sonucunda istedigimiz kiyafeti giyicek olmanın guzelligide baska 🥲
Sutlucikolati umarım veririz yaaa boyunuz kaç
basak23 1.56 kiloyuda göbekten aliyorum 😐
Sutlucikolati yaa aslında çok fazlamız yokta yinede 60 lı kilolar ne hoş olur
basak23 harika olur hemde 👌 boy kısa oldugu icin kiloyi fazla gosteriyorum maalesef suan da aclik zor duruyorum 🥲
Sutlucikolati bi kaç gün zorluyor ama sonra alışılıyor az çekirdek çittim vicdan azabı artık bana 😂
Sutlucikolati 2 haftadır diyetteydim 2,5 kilo falan vermiştim bu hafta saldimmm. Post vardı orada yazardım da oraya da pek giren olmuyor şimdilik buraya da katilayim bari 😂😂😂 önümüzdeki iki üç gün daha adapte olamam gibi geliyor ama sonrası devammmm.
Bu arada cumadan cumaya mi tartılsak yaa. Hafta sonu kaçamak günü oluyor bazen. O da pazartesi kilosuna yansıyor. Naçizane tavsiyem siz bilirsiniz tabi ne zaman tartilirsaniz 😂😂😂