Eveeet kızlar yaz geldi sayılır 😅 artık kilolari verelim 🥺 bu postta gunde yediklerimizi paylasicaz isteyen fotoğraf atabilir isteyen yazabilir tarti fotiside olur motive edelim birbirimizi hadiiiiiiiii 👌 pes etmek yooookkk! İsteyen istediği diyeti yapabilir aralıklı oruç vs her seyi paylasalim burada hadi bakaliiiiim kizlaaaar 💪💪👌
@SuVeAtes @basak23 hadiii kalkiiiin

Pazartesi başladım 76.30 ile bugün tartıldım 73.75 ile devam ediyorum ( ben çok az ve gunde iki öğün yiyorum aralikli oruc yapiyorum)

SuVeAtes aşkım öyle yapalım zaten kimse kendine gelemedi daha

basak23 cok az yiyorum bebeğim 😅 geceleri aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 🤣🤣🤣

Sutlucikolati ay ben aç durunca hiç gitmez bağırsaklarım kitleniyor 😂😂 bu arada 75 kiloymuşum tartıldım

basak23 baslarda ödem gidiyor zaten bakalim duraksar belki 🤔 devam etmeye calisicamm

Sutlucikolati başladım bende bi yeşil çay su sabah yumurta falan yedim öğlende çorba içtim salata yeto inşallah

basak23 yok ama çok yakınım burayı da vurdu deprem

SuVeAtes ay dikkat edin çok geçmiş olsun çok üzüldüm

basak23 açlığa sabretmek cok zor 🥴 ama sonucunda istedigimiz kiyafeti giyicek olmanın guzelligide baska 🥲

basak23 harika olur hemde 👌 boy kısa oldugu icin kiloyi fazla gosteriyorum maalesef suan da aclik zor duruyorum 🥲

Sutlucikolati 2 haftadır diyetteydim 2,5 kilo falan vermiştim bu hafta saldimmm. Post vardı orada yazardım da oraya da pek giren olmuyor şimdilik buraya da katilayim bari 😂😂😂 önümüzdeki iki üç gün daha adapte olamam gibi geliyor ama sonrası devammmm.
                    Bu arada cumadan cumaya mi tartılsak yaa. Hafta sonu kaçamak günü oluyor bazen. O da pazartesi kilosuna yansıyor. Naçizane tavsiyem siz bilirsiniz tabi ne zaman tartilirsaniz 😂😂😂