• Gündem
  • Deprem oldu iyimisiniz peridelerimm😔

ayazz eşimi gorevlendirdiler şimdi istanbula yola çıktı dışarıda kalan insanlara ikram da bulunacaklar mis 1 haftalık gönderdiler inşallah devamı gelmez bugünle son bulur amin🤲

Allah’ım daha beterinden korusun. Çocuklarımızı bize bizleri çocuklarımıza bağışladı Rabbim. Daha olmaz inşallah son haberlere baktığımda kaza bela yoktu inşallah da öyledir. Aman dikkat edelim peridelerim💖💐

Mutfakta bulaşıkları yerleştirirken oldu anlamamla çığlık atmam bir oldu eşim hissetmemiş mesela tam bana bişey oldu zannetmiş sonra binayı nasıl boşalttık bilmiyorum ama çok korktum direk aklıma bebeğim geldi

Geçmiş olsun kızlar, rabbim beterinden korusun inşallah 🤲

Sutlucikolati Ben ona sövüyorum bu gün olan depremde bildiri yollamadı dibimde oldu. Bilmem kaç dakika sonra anca geldi bildiri, telefonun kendi deprem yeri var orası daha güvenilir. Ben orayı aktif ettim eşimin telefonuna anında bildiri geldi.

Sutlucikolati ücretsiz deprem ağı uygulaması bende var ama öyle 2 dk önce değil 2 sn filan önce uyarı veriyor bana şuan bütün artçılarn bildirimi geliyor

TombulHatun anladim benim dediğim uygulama farkliydi ama her zaman 2 3 dakika oncesinden bildirim gondermiyomus