bittercikolataa ben kızımı alıp parka kaçtım 1. Den sonrasını hissetmedim geçmiş olsun
Deprem oldu iyimisiniz peridelerimm😔
TombulHatun bi uygulama varmis depremden 2 3 dakika once bildirim gonderiyormus 100tl ucreti varmis indirmek lazim aslinda ama baziilaarina deprem aninda gondermis
bittercikolataa ikincisi 4 büyikliginde olan degil mi ilki 6.9du
Sutlucikolati adı ne uygulamanın
ayazz eşimi gorevlendirdiler şimdi istanbula yola çıktı dışarıda kalan insanlara ikram da bulunacaklar mis 1 haftalık gönderdiler inşallah devamı gelmez bugünle son bulur amin🤲
Sutlucikolati bende var o adı deprem ağı bildirim göndermiş ama telim sessizdeydi öncemi gönderdi sonramı bilmiyorum
- Düzenlendi
Sutlucikolati yok canım ilki 4.0 ikincisi 6.1 oldu bende rasathane uygulaması var ordan büyüklüğü yazıyo
Sutlucikolati ilk olan 6.2 haberlere öyle verildi.
Allah’ım daha beterinden korusun. Çocuklarımızı bize bizleri çocuklarımıza bağışladı Rabbim. Daha olmaz inşallah son haberlere baktığımda kaza bela yoktu inşallah da öyledir. Aman dikkat edelim peridelerim💖💐
Mutfakta bulaşıkları yerleştirirken oldu anlamamla çığlık atmam bir oldu eşim hissetmemiş mesela tam bana bişey oldu zannetmiş sonra binayı nasıl boşalttık bilmiyorum ama çok korktum direk aklıma bebeğim geldi
kizatasozu bildirimler kismindan silmediysen yazar
Bahtsizbedevi_ ilki saat kacta olmus hissetmedim ben
SuVeAtes deprem ağı
Geçmiş olsun kızlar, rabbim beterinden korusun inşallah 🤲
Sutlucikolati Ben ona sövüyorum bu gün olan depremde bildiri yollamadı dibimde oldu. Bilmem kaç dakika sonra anca geldi bildiri, telefonun kendi deprem yeri var orası daha güvenilir. Ben orayı aktif ettim eşimin telefonuna anında bildiri geldi.
SuVeAtes apple mi telefon? Android ise nedir adı?
Sutlucikolati Android uygulama değil telefonun kendi ayarlarına gir ordan yapabilirsin
Sutlucikolati ücretsiz deprem ağı uygulaması bende var ama öyle 2 dk önce değil 2 sn filan önce uyarı veriyor bana şuan bütün artçılarn bildirimi geliyor
SuVeAtes teşekkür ederim canım
TombulHatun anladim benim dediğim uygulama farkliydi ama her zaman 2 3 dakika oncesinden bildirim gondermiyomus