Sutlucikolati hangi uygulama o indireyim
Deprem oldu iyimisiniz peridelerimm😔
TombulHatun deprem ağı uygulamanin ismi ucreti 100 tlymis sanirim ama dedigim gibi her zaman 2 3 dakika once gondermiyomus
Sutlucikolati deprem ağı ben de yüklü ama ücretli değil depremi de saniyeler önce bildirdi öyle dk değil bi bakayım ücretli olunca mı 1 2 dk önce bildiriyor acaba
TombulHatun bilmiyorum bende kullanmadim sosyal medyada görmüştüm bi paylasimda
ayazz
İyiyiz elhamdülillah.
Tam kapıdaydık ayakkabılarımızı giyip 23nisan kutlamasına gidecektik.
Birden sallandık eşim farketti sakin olun korkmayın diye bizi indirdi. Bayağı bi süre sokaklarda bekledik sonra köy evimiz var istanbul a yakın toplanıp oraya geldik maaile. Allahım korkutmasın. Görünür görünmez her türlü felaketten bizi muhafaza eylesin
Bubenimoykumm Amin inşallah cümlemizi Allah ım çocuklarımızı korusun inşallah
Sutlucikolati şimdi baktm ben de aynı uygulamadan bahsediyormuşuz ödeme yapıp proya yükseltmemişim ben yıllık 100 TL yada 190 TL verip süresiz yapabiliyorsn o zaman dediğin gibi öncelikli bildirim geliyormuş
Ben İstanbul’dayım çok kötü hissettik depremi bütün gün dışarıda bekledik oyalanfik ama hava soğuyunca mecbur eve girdik bebekle olunca içim o kadar rahat değil ki ablamın oturduğu semtte hala oluyormus deprem ve hala dışarıdalar 😔
Sutlucikolati 12.13 geçe oldu ilki 4.0 büyüklüğünde ikinciside 12.49 da oldu 6.1 büyüklüğünde
Cok geçmiş olsun kizlarr umarım herkes iyidir 🥹
klp rabbim beterin beterinden korusun canım benim bidaha yaşatmasın kimseye 🙏
TombulHatun he simdi anladim bende yukliyim o zaman
Bahtsizbedevi_ ayaktaydim o sıralar mutfakta demek ondan hissetmemisim
Sutlucikolati olabilir canım dikkat edin yinede hatayda yaşadığım için iyi bilirim depremi rabbim bidaha aynı şeyleri kimseye yaşatmasın 🌺🤲
- Düzenlendi
ayazz hepimize geçmiş olsun peridelerim, biz İstanbul’da olmamamıza rağmen (Çanakkale) çok korktuk rabbim beterinden korusun birdaha yaşatmasın🙏🏻
Bahtsizbedevi_ amin canım inşallah 🙏🙏🙏
Bahtsizbedevi_ Amin inşallah Allah razı olsun canım
klp sendende Allah razı olsun canım benim