Kızlar selam şimdi şöyle oldu eşim salı sabahı işe gitti gayet iyiydik şakalaştık falan bişeyi yoktu kızımın videosunu attım annemin yanına bayrama gidecektim burayada yazmıştım hatırlarsanız videoyu izledikten sonra ben kızımı göndermem siz gidin dedi bende meme emiyo durmaz nasıl bakacan fakan dedim oda annem bakar mama alırım dedi bende ben burdayken bakmıyo 1 2 saatlik hastaneye gittiğimde bakmamıştı çocuk ağlaya ağlaya uyumuş geldiğimde uyuyodu uykusunda bile iç çekiyodu okadarki ağlamış bakmadılar ben kimseye güvenip çocuk bırakmam dedim başladı oda sen gurursuzsun onursuzsun demeye sende onur gurur olsa gitmezsin konuşmazsın bile ailenle dedi bende kısa kestim cevap vermedim akşam işten geldi soğuk davranıyodu gece ayrı bile uyudu sabahta tripliydi soğuktu hakaret küfür ederek kahvaltı falan yaptı işe gitti bende dayanamadım artık ağlaya ağlaya evde nekadar ilaç varsa aldım hepsini içtim eşimde ben artık senin kuruntularından hakaretlerinden küfürlerinden yoruldum yaşamak istemiyorum sende rahat edersin dedim oda benim lafımı dinlemeyip ailesinin lafını dinleyenle işim olmaz dedi bende onu yapan sensin dedim git ne halin varsa gör rezil rüsva ol dedi bende söyledim ilaç içtiğimi benden kurtulursun ailenle mutlu olursun artık dedim gitmeyecem dedim çocuklar gördü ilaç içtiğimi hepsi ağladı engel olmaya çalıştı bende görmesinler diye tuvalete gittim orda içtim bi kaç r kalmıştı üzülüp korkmasınlar diye görsünler diye attım bi kaç tanesini eşim geldi benimle konuştu gitmeni istemiyom seneye beraber gideriz gönlümü almaya çalışıyorum bi yandanda hangi ilaçları içtiğimi sordu söylemedim git işine napacan dedim hastaneye götürim dedi kabul etmedim sonra annemi aradım bilet kesme gelmekten vazgeçtim dedim tabi olanları söylemedim annem noldu diye sorduğunda bişey olmadı dedim vazgeçtim gelmekten sen gelirsin dedim kapattım sonra midem bulunmaya başım ağrımaya başladı uyku bastırdı sonra afedersiniz istifra ettim ağzımın içi zehir gibi oldu bebeğimi 4 saat emzirmedim bi şekilde oyalayıp eşim işe gitti sürekli arayıp durdu nasıl oldun hastaneye götürimmi deyip durdu yine kabul etmedim aramız iyi şimdi biraz iyiyim sadece başımda ve sağ kasığımda ağrı var belime doğru vuruyo ağrısı sabah kalktığımda beri sizce içtiğim ilaçtan olmuş olabilirmi biraz uzun oldu kusura bakmayın sonuna kadar okuyan hakkını helal etsin 🙏

asel_lina çok sağol canım çok yorulmuştum artık dayanamıyodum herşeyer rağmen ben ona destek olmaya çalışıyorum teselli etmeye çalışıyorum üstüne bide kuruntuları hakaretleri küfürleri olunca artık bu raddeye geldim şuan bişeyim yok sadece kasığımda ve başımda biraz ağrı var onları öyle görünce çok üzüldüm pişman oldum🥹 ama düzelmesi için bunu yapmak zorunda kaldım

Bahtsizbedevi_ yahu çocukların yanında yapılacak şey mi. Ne kadar küçük olursa olsunlar o travma onlarda bir şekilde kalıyor. Yani birde gerçekten intihar etmek isteseydin bunu eşine söylemezdin. Sana destek olamıycam kusura bakma. Çocuklarında çok kötü bir iz bıraktın. Bence sadece ilgi alaka istemişsin. Çok cahilce bi davranış. Çocuklarına bunu yapmaya hakkın yok. İstersen say söv bana ama yaptıgın çok çok çok kötü birşey.

papatyamsigibi yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum sadece eşime beni kaybetme korkusu olsun istedim çünkü çok yoruldum artık inan naptığımı napacağımı bilemez hale gelmiştim

lgrth bende çok üzülüyorum sadece ona karşı yaptıklarımın karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum ben herşeye rağmen onun yanında oluyorum ama karşılığının bu olmamasını istiyorum çok bişey istemiyorum sadece çocuklarımla huzurlu mutlu stressiz üzüntüsüz bi ömür geçirmek istiyorum çokmu şey istiyorum 🥹

Bahtsizbedevi_ bu hiç doğru degil eşinize kızıpta ilaç içmek çocuklarınız var sizin Dr gidin olmaz öyle zehirlenmiş olabilirsiniz

Kbranur65 şuan iyiyim canım Dr gidipte napıcamki bu saatten sonra kendimi iyi hissediyorum şimdi teşekkür ederim 🙏🥹

Bahtsizbedevi_ yani sizin su an araniz ne kadar iyi olursa olsun bu adam en ufak kavgada tekrar ayni hakaretleri edecek sana bisey olur diye korktugunu sanmiyorum cocuklara. Kim bakacak basina kalma diye korkmustur yaptigin cok cok yanlis hastaneye de gittiğinde ilerde bunu bosanirsaniz davada cocuklari almak icin kullanabilir eger babada uygun görülmezse devleet ikinizden de alir cocuklari sacma sapan is yapma yazık cocuklara hadi sen kendine yazik etmişsin bari cocuklara yapma boyle evlilik devam etmez yurumez olmaz