Bahtsizbedevi_ Allah yardımcın olsun ama çocuklarının yanında yapma bide kendine zarar vermene değmez cnm sen çocukların için ayakta durman gerekiyor ve asla ama asla düzelmez o adamda bence ailenle konuş ayril zor olsada yapman lazım çocukların için
Kızlar
papatyamsigibi gercekten helal olsun icimden gecenleri yerime yaziya dokmussun, ben buna muge anlinin dedigi soz aklima geliyor,koca delisi,mlsf daha agir konusmak geliyor icimden ama neysee…
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ Ya ben sana ne desem az gelir ya senide geçtim o çocuğa nasıl kıydın onu düşünmeden nasıl içtin o ilaçları ya çocuğa yan etki yaparsa Allah korusun bi erkek için değer mi kendine de bebeğine de zarar vermeye izin vermiyorsa vermiyor bir konuşmaz iki konuşmaz sonra mecbur konuşacak canına yazık be güzelim doktora gitmişsindir inşallah doktora gitmeden emzirmeseydin keşke şu an nasılsın iyimisin
Bahtsizbedevi_ değmiyor inan hiç bir erkek için o çocukların gözü önünde değmiyor yazik değilmi evlatlarina o kadar aldatilmana rağmen hala yapılan psikolojilere rağmen bırak çalışsin akşama kadar sen çocuklarınla güzel vakit geçir sen hep onlar la mutlu ol bak sonra nasıl bir boşluğa düşecek düşünme onu sen değer verdiğin için g.tu kalkıyor herşeyi yapıyor hele bi yapma bak gor
perimasali802_ öyle yapıcam artık canım dediğin gibi ne yapsam boş değmiyo
tazeann Dr gitmedim canım 4.30 saat sonra emzirmeye başladım şuan iyiyim inan okadar yoruldum ve sıkıldımki yaşamak istemedim o dereceye geldim artık çok bunaldım patlamak üzereyim 🥹
Bahtsizbedevi_ değmiyor yazik değilmi sana birak ne hali varsa görsün sen üzme kendini tamamı 🫂
Kbranur65 çocuklarım için ayaktayım zaten beni ayakta tutan onlar eğer çocuklar olmasaydı şimdiye kadar zaten canıma kıymıştım depresyona girdim artık psikolojim alt üst oldu eşim ve ailesinin içinde
Bahtsizbedevi_ git döv onu valla bak bir tane sopa al izin verme kalkmasina ayaklarına vur sakın başına vurma 😁
Sutlucikolati canım şuan okadar bunalımdayım ki psikolojim alt üst oldu eş ve ailesi yüzünden patlamak üzereyim artık
incinmissindedi zaten şuana kadar ayakta durmamın sebebi çocuklarım yoksa çoktan canıma kıymıştım
suprizyumurta şuana kadar ayaktaysam bunun sebebi çocuklarım zaten yoksa çoktan canıma kıymıştım
perimasali802_ tamam kuzum 🫂🥹🥹
perimasali802_ keşke yapabilsem 😁
perimasali802_ 😂😂 kız ne güzel tavsiyeler veriyorsun.
Bahtsizbedevi_ Yapma bacım elin hafiften deyse bile oda beni dövdü diyip üste çıkıyorlar benimki öyle yaptı oda benim burnuma vurdu demişti 😅😅
Bahtsizbedevi_ vala canım inan bana takmamak lazım kendi keyfine bak. Ben artık hiçbirini umursamıyacam gerçekten degmiyor. Aileler yüzümden bu eşler ile aramıza soğukluk giriyor zaten bunu farkettim
incinmissindedi hak ediyorlar
incinmissindedi ya zaten onlarda onu istiyorlar bırakın aileleri boş verin gerçekten bir adamin gözünü oyle acamazsiniz ki
Bahtsizbedevi_ ne diyim ki Allah yardımcın olsun canım 🙏
perimasali802_ ayn vala bende artık boşverdim kendi mutluluğuma bakıyorum.