Bahtsizbedevi_ niye ilaç aldınız ki yine de bir hastaneye gidin geçmiş olsun bir anlık sinirle Allah korusun çocuklarınız için dikkat edin
Kızlar
- Düzenlendi
asel_lina çok sağol canım çok yorulmuştum artık dayanamıyodum herşeyer rağmen ben ona destek olmaya çalışıyorum teselli etmeye çalışıyorum üstüne bide kuruntuları hakaretleri küfürleri olunca artık bu raddeye geldim şuan bişeyim yok sadece kasığımda ve başımda biraz ağrı var onları öyle görünce çok üzüldüm pişman oldum🥹 ama düzelmesi için bunu yapmak zorunda kaldım
Bahtsizbedevi_ düzelmez.
Bahtsizbedevi_ yahu çocukların yanında yapılacak şey mi. Ne kadar küçük olursa olsunlar o travma onlarda bir şekilde kalıyor. Yani birde gerçekten intihar etmek isteseydin bunu eşine söylemezdin. Sana destek olamıycam kusura bakma. Çocuklarında çok kötü bir iz bıraktın. Bence sadece ilgi alaka istemişsin. Çok cahilce bi davranış. Çocuklarına bunu yapmaya hakkın yok. İstersen say söv bana ama yaptıgın çok çok çok kötü birşey.
Bahtsizbedevi_ aşkım senin koca düzelmez seni de manipüle ediyor gitmemen için yapıyor işte Allah sabır versin çok üzülüyorum sana böyle davranmasına
papatyamsigibi yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum sadece eşime beni kaybetme korkusu olsun istedim çünkü çok yoruldum artık inan naptığımı napacağımı bilemez hale gelmiştim
lgrth bende çok üzülüyorum sadece ona karşı yaptıklarımın karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum ben herşeye rağmen onun yanında oluyorum ama karşılığının bu olmamasını istiyorum çok bişey istemiyorum sadece çocuklarımla huzurlu mutlu stressiz üzüntüsüz bi ömür geçirmek istiyorum çokmu şey istiyorum 🥹
Bahtsizbedevi_ senin isteğin çok değil senin kocan narsist 🥲
Bahtsizbedevi_ anlıyorum zor olmalı yine de siz evlatlarınız ve kendinizi düşünün Allah kolaylık versin 🌸
asel_lina amin canım 🥹🌺
Bahtsizbedevi_ bu hiç doğru degil eşinize kızıpta ilaç içmek çocuklarınız var sizin Dr gidin olmaz öyle zehirlenmiş olabilirsiniz
Bahtsizbedevi_ sakın birdaha böyle bir şey yapma. Seven adam zaten her şekilde kaybetmekten korkar. Kimseyi ölümle terbiye edemezsin. Çocuklarına sıkıca sarıl ve onlara bunu yaşatma.
papatyamsigibi öyle yapıcam canım teşekkür ederim yorumun için🙏🥹
Kbranur65 şuan iyiyim canım Dr gidipte napıcamki bu saatten sonra kendimi iyi hissediyorum şimdi teşekkür ederim 🙏🥹
Bahtsizbedevi_ geçmiş olsun çocuklarin içinse ayakta dur 😍
Bahtsizbedevi_ yani sizin su an araniz ne kadar iyi olursa olsun bu adam en ufak kavgada tekrar ayni hakaretleri edecek sana bisey olur diye korktugunu sanmiyorum cocuklara. Kim bakacak basina kalma diye korkmustur yaptigin cok cok yanlis hastaneye de gittiğinde ilerde bunu bosanirsaniz davada cocuklari almak icin kullanabilir eger babada uygun görülmezse devleet ikinizden de alir cocuklari sacma sapan is yapma yazık cocuklara hadi sen kendine yazik etmişsin bari cocuklara yapma boyle evlilik devam etmez yurumez olmaz
Bahtsizbedevi_ üzüldüm adına cnm. Sakın böyle biri için kendi canını yakmaya değmez kendi kıymetini bil bu covukların için travma olur ne olur onları düşün
Bahtsizbedevi_ Allah yardımcın olsun ama çocuklarının yanında yapma bide kendine zarar vermene değmez cnm sen çocukların için ayakta durman gerekiyor ve asla ama asla düzelmez o adamda bence ailenle konuş ayril zor olsada yapman lazım çocukların için