incinmissindedi dişte olabilir diş ateşi 38 i geçmez canım halsizligi hem ateş hem diş yüzünden olabilir korkma

1ladyy işte bende o olabilir muhtemelen dedim ve randevuyu iptal ettim 😅

incinmissindedi 😂😂😂😂iyi yapmışsın canım bende artık çok mecbur kalmadıkça goturmuyorum çünkü ortalıkta çok kötü salgın var menenjit hastalığıda artmış gibi bir şey duydum korkuyorum o yüzden

1ladyy allah yardimcimiz olsun bu günlerde gececek dicem ama yalan olur biri bitiyor digeri basliyor atak sendrom bitmiyor🤣

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Moonlight_ aminnn yok anam yokk bitmezz daha bunların 2 yaş sendromları var atakları var hadi onları geçtim ergenlikleri varr😂😂😂

1ladyy resmen okurken fenalik gecirdim sabah sabah 🤣🤣🤣🤣

1ladyy ohhh afiyet olsunnn canimm😋 🌸fincanin tatligi allahiiim eridiimm 😍

Moonlight_ teşekkür ederim canım ❤️❤️ demi ya benimde bu fincanım çok hoşuma gidiyor 😂

1ladyy cok tatliss güle güle kullan insallah 🥰❤️

Moonlight_ çok teşekkür ederim canımmm aksama misafirim gelcek çayın yanına tatlı yapayım diyorum ama ne yapayım bilmiyorum😂

1ladyy ayyy tatli denince aklima ilk gelen seyler tiramisu cheesecake havuclu kek geliyor en sevdiklerim🤣

1ladyy sen niye yiyemiyorsuun? Bende 1 yil olmustur belki yemeyeli🤣🤣

Moonlight_ şekerim var o yüzden yiyemiyorum ocak ayında yoğun bakıma girdim 🥲

1ladyy cok gecmis olsun canim aman dikkat et 🌸❤️🫂 en iyisi yememek zaten hep kalori hep kaloriii🤣