1ladyy incinmissindedi ay benim temizlik 1 haftadır hiç bitmiyor evi boyadık tavan duvar kapı hala temizlikle uğraşıyorum 😂
SuVeAtes Sutlucikolati ahahah benim açlığı körüklüyor gibi 😁😁 kahveyi o yüzden yaptım. 1.5 lt su içtim şimdi diğer sıvıları alayım akşama kadar 3 lt tamalar bırakırım
incinmissindedi lgrth benim deil, eltimin 😂. Benim ne bahcem var ne bişiyim üst katlarında ev yaptım diye payıma bişi düşmedi 😂😂
SuVeAtes Sutlucikolati zorla zorla su gerekli en azından odemini atana kadar biraz zorla sonra vücud alışıyor öyle böyle içiyorsun
Sutlucikolati SuVeAtes zorluyorum simdi erkenden 2.5 litreyi tamamliyim da aksama arti olarak icerim 🤣
Sutlucikolati SuVeAtes bugun sade soda alip dunki tarifi yapicam 😅 kalktigimdan beri 1 litreye yakin su ictim ilk defa
Sutlucikolati SuVeAtes açken kendimi cok iyi hissediyorum iyi geldi galiba bu diyet 🤣 aralikli oructan su diyetine gecmek daha iyiymiş 🤣🤣🤣🤣 birazdan disari cikarim gelir Hindistan cevizli türk kahvemi icerim oh mis 🤣 aclik vurdukca disari atiyorum kendimi 🤣🤣🤣
SuVeAtes Sutlucikolati Bol eksilerimiz olsun bende imkan varsa açlık vurunca uyuyorum kızım da uyursa öyle uyanınca geçmiş oluyor açlık