1ladyy ohhh afiyet olsunnn canimm😋 🌸fincanin tatligi allahiiim eridiimm 😍

Moonlight_ teşekkür ederim canım ❤️❤️ demi ya benimde bu fincanım çok hoşuma gidiyor 😂

1ladyy cok tatliss güle güle kullan insallah 🥰❤️

Moonlight_ çok teşekkür ederim canımmm aksama misafirim gelcek çayın yanına tatlı yapayım diyorum ama ne yapayım bilmiyorum😂

1ladyy ayyy tatli denince aklima ilk gelen seyler tiramisu cheesecake havuclu kek geliyor en sevdiklerim🤣

1ladyy sen niye yiyemiyorsuun? Bende 1 yil olmustur belki yemeyeli🤣🤣

Moonlight_ şekerim var o yüzden yiyemiyorum ocak ayında yoğun bakıma girdim 🥲

1ladyy cok gecmis olsun canim aman dikkat et 🌸❤️🫂 en iyisi yememek zaten hep kalori hep kaloriii🤣

1ladyy benim hamilelikte vardi hep igne vurunuyordum o bende travma yaratti ondan beri bende dikkat ediyorum 🙈

Moonlight_ aa gerçekten mi bende hamilelikte vardı insülin kullaniyordum şimdi de 4 sefer insülin kullanıyorum çok zor bir seyyy ayy hamileligim de canım bir şey isterdi yiyemezdim oturur aglardim😂😂😂😂

1ladyy ah sorma hamilelikte daha kötü oluyor dimi canin bide tatli cektimi offf cok fena bende ayni hüngür hüngür aglardim 🙈

Moonlight_ hamilelikte çok fena hem hormonlar tavan hem istediğini yiyemiyosun ah ah ne çektik be😅