• Muhabbet
  • Arkadaşım evli ve çocuğu var gönlü başkasında

Kızlar benim bi çocukluk arkadaşım var evli ve 1 tane çocuğu var ailesinin baskısı yüzünden sevdiği adamdan ayrılıp başkası ile görücü usulü evlendi baştan beri mutlu değil çocuk olsun belki düzelir diye çocuk yaptı ama gene çıkmaza saplandı her konuştuğumuz zaman sürekli söyler aklımdan çıkmıyor unutamıyorum diye işin kötüsü eski sevgiliside bundan vazgeçmiyor birlikte aldıkları yüzüğü takıyor adam içinde kızın ismi yazıyor ayrılıp geri ona dönmek istiyor duyduğuma göre adam her ne olursa olsun ben onu her şekilde kabul ederim diyor ben ne diyeceğimi bilmiyorum ne yapmalı sizce

sba Bence siz karışmayın, şahsen ben hiç müdahale etmez hatta uzak bile dururdum. Adamı istiyorsa boşanıp gidebilir en kısa zamanda dava açsın

sba neden ayrılmıslar acaba

• sba bunu yanıtladı.

sba oyleyse neden ve neyi bekliyor? Bosanip donsun ona

• sba bunu yanıtladı.

Mutsuz bir evlilik ile hayat geçmez ki çocuk bari yapmasaydı

• sba bunu yanıtladı.
          • heln bunu beğendi.

Olan çocuğa ve çocuğun babasına olmuş. Yazık onlara

• sba bunu yanıtladı.

SuVeAtes bencede geri durmak en mantıklı olanı işler büyürse herşey bana kalır

ceren1998 keşke çocuk olmasaydı daha kolay olurdu herşey

Sutlucikolati ben çok karışma taraftarı değilim sizden fikir almak için yazdım iki seçenek var ya unutucak yada herşeyi geride bırakıp gidecek

Hem kendi aile veya evliysen evliliğinde duyulup kötü arkadaş çevresi muhabbeti olmaması için uzak durmanda fayda var unutamıyorsa boşansın herkesin hayatı kendini ilgilendirir ne yapacaksa yapsın

sba ne desem nerden tutsak elde kalır ne denir. Şahsen öyle biriyle arkadaşlığıme keserim başı ağrır basımı ağrıtır. İşin ucu size dokunur suçlu olursun

7 gün sonra

sba madem öyle kacsalardi.yazik değil mi kocasina gerçekten seven bı yolunu bulur evlenirdi geçsin o işleri her şekilde kabulum laflarını