Güzel hanımlar uzun süre kullanıp memnun kaldığınız granit tencere tava seti var mı kaliteli bir şey arıyorum önerilerinize ihtiyacım var 🙂
granit tencere öneri
rozaa Ben 6 senedir hascevher granit kullanıyorum. Bir tane çiziği yok tencerelerimin. Altı alüminyum tabanlı olanlardan değil her yeri döküm olan. A101e geliyor arada, bahsettiğim ağır olan tencereyi görürseniz alabilirsiniz.
rozaa Merhaba 🌸 ben evlenirken 6 yıl önce karacadan set almıştım birinci senesinde tabanı soyuldu , sonra onu garantiye gönderdik iadesi geldi daha iyisini üzerine ücret ödeyerek aldım fakat o da aynı şekilde tabanları soyuldu. Tencerelerimi sadece elimde yıkıyorum ve silikon kaşık kepçe vs kullanırım ona rağmen böyle oldu. O kadar pişmanım ki o zamanlar tefalin kulpu takılıp çıkarılan ingenio titanyum serisi yeni çıkmıştı onlardan almadığıma. Satışını da yapıyordum çalışırken ona rağmen pahalı diye almamıştım. Keşke alsaydım zaten fazlasıyla vermişim. Şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Tefal ingenio titanyum 6x olanından alacağım. Bence imkanınız varsa alın ömür boyu kullanırsınız. 3x falanda var bütçenize göre 3x ve yukarısını alabilirsiniz
rozaa çeyizimden Karacanın var memnunum ben
rozaa çelik kullanıyorum hep granit sevmiyorum ben hiç kullanmadım
zarifhanim zarif görmüştüm ben onu alip almamak arasında kaldım gerçekten iyimi bnde ilk alabilirim hiçte sevmem aslında çiziliyor falan
perimasali802_ Peri iki çeşit geliyor bu bahsettiğm tencerelerden. Mesela tavasını aldım o pek ağır değildi ve altı alüminyum tabanlıydı. Bir senedir kullanıyorum onu uzun süre sağlam götürmez gibi. Ama o tencereler çok güzel. Temiz de kullanmak gerekiyor yani tahta kaşıktan başka bir şey değdirmedim ben. Görürsen kaçırma derim 😊
zarifhanim çelik tencerelere bile tahta kullanıyorum ama granit korkuyorum tava falan var ama iyi çıkmadı senin aldığın tencere altı vs iyimiydi
Arada bir tekli büyük geliyor uygunda tabi bilemiyorum işte o an bana kal geliyor
perimasali802_ Evet canım tencerenin altı da iyi. Yanma, yapışma, çizilme gibi şikayetler hiç yaşamadım. Görürsen yine incelersin.
zarifhanim mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim 🌸
Ben taç markadan çok memnunum