Kızlar ben ailemin yanına geldim 1. Aylığına hafta ya döneceğim nasipse İnşallah. Bizim yani kendi aile içi bağları berbat mı desem yalakalık dolu mu desem ne desem blmyrm. Şöyleki 4 aklı başında kardeşiz . İki ablam da evli bekar erkek kardeşim var evde. Hepsi Zengin belki maddi durumum kötü diye böyleler blmyrm. Şu erkek kardşeimden bahsedecem. Mesela ablam eve gidecem dedi karseşim hemen diyor hayır gitmiyorsun falan bn gidecem artk dedim çıt yok bilet alırım dedi. Snra mesela bnle sohbet etmez ama ablamlarla konuşmaya bayılır. Büyük ablam herkesi doldurur ezelden Boyle. Ondan önce evlendim diye bana zamanında kim güttü valla billa. Bana o zmn benden önce evlenmeni istemiyorum dedi evlenirsen görürsün falan dedi evlendim ama neler yaşadım . Ortanca ablam da bnm kızla onun kızı kavga etti bnde birşey deidm diye sırf küstü bundan. Arıyorum tavırlı geldi öptüm yinede knusmuyor günlerdir. Mesela 3′ü o ablamın evinde toplanıyor beni çağırmıyorlar. Çook olay var ama anlatmaya vakit yetmez. O kadar yalnız ve mutsuzum ki. Kızımla . Annem yine aralarında en merhametli ama oda terelelli. Evine gidecem ama çok üzülüyorum maddi manevi sorunlarımız var eşimle. Çocuğum olmasaydı belki ölümü bile düşünürdüm. Ama inançlı yım elhamdülillah. Çok yalnızım gerçekten. Çok üzülüyorum çok.

fistik_ezmesi ah kuzum kıyamam sana gerçekten aile bağları insanı çok etkiliyor olumluda olsa olumsuz da olsa. Böyle hissetmen gayet normal sonuçta bahsettiğin insanlar kanından canında ve sende onların kanından canındansın insan nasıl böyle davranabilir ki aklım almıyor sonuçta bizimde kardeşlerimiz var ): sen en iyisi takma yani takmamaya çalış biraz uzaklaş onlardan iletişimi kes belki sana iyi gelecektir yada değerini anlayacaklardır

bossmom canım sadece sizin aileye has bir durum değil bu inan bizim ailelerde oluyor bu durumlar artık maddiyat herşeyi etkiliyor inan. Sen bu durumu çok da dert etme eşin ve çocuğunla mutlu olmaya bak, mutsuz olsan bile onlara yansıtma inan mutsuzluğun dan bile zevk alırlar

fistik_ezmesi belki bu düşüncelerini onlara açsan yanılıyorsun derler. Yine de kendi kendini doldurma bence. Et tırnak misali kardeş kardeşin kötülüğünü istemez bence