• Cinsellik
  • Kızlar sorum var bakarmısınız??

Hanne21 İlkti yeni evlenmiştik düğün gecesi adet oldum biter bitmez ilişkide 1 kere sadece boşaldı ben tabi salak kafam öyle olunca hamile kalınacağını bilmiyordum😂 adetten yeni çıkınca hamilelik ihtimali çok yüksekmiş Rabbim nasip etti şükür 1 evladım var🤲

Lavin34 anladım Canım demek nasipte varsa oluyor… Rabbim bağışlasın evladınızı size..

deleted_4033 bilmiyorum Canım ben zararlı diye kullanmadım ama keşke eczaneye gidip sorsaydım şimdi çok üzüldüm:(

Allah razı olsun cvplarınız için kızlar çok teşekkür ederim🤲 Dilerim herşeyin hayırlısı olsun🤲

Hanne21 Hayir gecikmedi birgün oncesi bir his le test yaptm anin da iki kirmizi cizgi oldu 😁

Hanne21 esimi kirmak istemedim derken orasini anlamadim hamilelik istemezseniz korunursunuz istiyorsaniz korunmazsiniz bu oyle esimi kirmak istemiyordum falanla olacak sey degil hem yapip birde buraya soruyorsunuz ne diyelim simdi yok hamile degilsindir icin rahat olsun duymak istedigin bumu? 🤦‍♀️

LiTeraRy arkadaşım sakin ol burda herkes istediğini sormakta Özgür istemezsen bakmazsın cvp vermezsin bu kadar…

Hanne21 ben gayet sakinim tamam herseyi yazmakta ozgursunuz ama yazarken en azindan biraz mantikli birseyler sorunda bizde beynimizle dalga gectiginizi dusunmeyelim..
          Cocuk istiyormusun? hayir..
          Korunuyormusunuz? hayirr..
          Neden korunmuyorsunuz? Esim kirilmasin diye..
          Sonrada gelip hamile kalirmiyim diyorsunuz yani cevabi kendinizde bildiginiz halde bizimle dalga gecer gibi bunu sormak neden.. Hemende sacma buldumuz seylere yorum yazinca cevap vermek zorundamisin? Peki siz bu sacma celiskiyi sormak zorundamisinizz? Bence degilsiniz cevap gayet acik korunmazsan hamile kalirsin..

Bu sorduğum sorunun neresi saçma? Zaten korunuyorum bir defa olan bişey için endişelendim ve sordum dalga geçmek mi bu?? İnsanlar korkularını da zevk alıp sevdiği şeyleride paylaşabilir…. varsa nasibi zaten gelir rızkıyla🤲

Hanne21 piki hanimefendicigim uzatmayalim neyse diyelim hakkinizda hayirlisi olsun diyelim 🙏🌹