• +18
  • Yansın Geceler🔥

Bu aralar fazla sessiz buralar biraz renk gelsin 🙃esim 2 de gelecek duşumu aldım en güzel geceligimi giydim ortamı hazırladım bekliyorum 2 gündür yapmıyoruz geldiği gibi yapışıp 2 günün acısını cikarcam eşimi beklerken az sohbet edelim
Soruları yazıyorum
1) yumuşak mi seversiniz sert mi
( başlangıçta yumuşak sonu sert😋)
2)yalamayı seversiniz yalatmayi mi
(yalatmayi tepeden tırnağa yalamasi deli ediyor beni 😋🤤)
3) ilişki esnasında en çok ne demesi hosunuza gideer
(a*cığının suyunu hiç bir şeye değişmem)
4) ilişki sonrası keyif için ne yaparsınız
( sigara keyfi o an ki sigara daha bir güzel geliyor)
Hadi sıra sizde gelsin cevaplar

Hayret post boş kalmış 😅

Ben soylim reglim ama yapcak bişey yok beklicezzz😅

1. Başlangıç yumuşak orta dert somu yime yumuşak ✨
    2. Her ikisini de severim
    3. Nefes alışı bile benim azmama yetiyor bide üstümde iken kalbi güm güm atarken kalpten götürcen beni diyor 😅 o yüzden dediği herşey hoşuma gidiyor🤣
    4. Kocama sarılırım vücudunda atan bütün damarları hissederim o da aynı sekilde teması kesmez seviyorum✨

mirzaarel-12
      1.sert seviyorum yavaş yavaş ama sonası sert olmalı.

1. Yalaması tercihim ama her yeri özellikle sırtan başlayıp aşağı gitmesi
      2. A*ın sıcacık bayılıyorum sana ve inlemesi
        4.ilişkş sonrası yatıp uyumak duştan sonra güzel bir uyku

momd

mca

mirzaarel-12 kızlar benim eşim yatakta argo konuşmuyor hiç. Oh vs bile demiyor kasıp ses çıkarmamaya yemin etmiş gibi 😅. 4 gün önce ilişki sırasında biraz oh vs yaptı daha yok, bu durumu siz mi eşinizle konuştunuz yoksa kendi mi yapıyor. Bende yapmasını istiyorum da yapmıyor gerci konuşmaya da çekiniyorum konuşucam dedim de yapamıyorum 🤔

incinmissindedi ben konuşmadım hatta ben pek konuşmam sadece gözünün içine bakarım yüz ifademle belli ederim eşim hep böyleydi başlarda pek yoktu benden tepki alınca konuşuyor ben vücut dili ile sesimle belli ediyorum bu hoşuna gidiyor o an konuşuyor argoyu da zamanla söylemeye başladı asla argo sevmem yatakta hoşuma gidiyor. Senn zevk aldını belli et söyle sen başlat o konuştukça tepkin artsın hoşuna gider ve söyler

Benim eşim de argo falan konuşmaz hiç sadece boşalırken ses çıkarır

mirzaarel-12 1) yumuşak mi seversiniz sert mi

Başlarda yumuşak sonrası sert

mirzaarel-12 2)yalamayı seversiniz yalatmayi mi

Her ikiside hoşuma gider

mirzaarel-12 3) ilişki esnasında en çok ne demesi hosunuza gideer

A*ın yırtacam parçalayacam sert yapimmi kalın büyükmü gibi şeyler söyler

mirzaarel-12 4) ilişki sonrası keyif için ne yaparsınız

Eşim sigara yakar ben içmediğim için uzanırım yatakta

momd ben yatakta severim de demez asla ama normalde der sadece yatakta demez. Hani birbirimize karşı utanmamızda yok o bazen bana yiyecen mi der bende gel sen benimkini ye diyorum 😂😂

• momd bunu yanıtladı.

incinmissindedi yani o arada sadece şakalaşma. Bizde öyle şakalar yok yatakta söylenir yada uzaksa mesajda dedimizde yaparız 🫣

incinmissindedi vala ben gayet açık açık eşime dedim bana argo kelimeler kullan hiç konuşmuyorsun sesin çıkmıyor kendinde yaparken inle dedim 🤣 😂 neyse bana argo kullandığı anda allahım ben bi ıslandım bi ıslandım o kelimeyi duymaktan ne kadar zevk aldıysam artık yıllardır o kelimeyi söylemesini beklemiş benim vajina 🤣🤣🤣🤣

incinmissindedi yani açık açık konuş bence ve sende söyle ki söylesin 4 yıl olmuş daha çekinmemek lazım.
                  Mesela
                  Sabaha kadr seni si…. Bilirim, içinde sabahlamak istiyorum am.. tadı çok güzel şu gö.. bak diyip vurması nası güzelmi böyle iyi mi gibi gibi argo olmasa da tahrik cümleler kullanabilir

Biyiklim yeni evliyken demiştim bir iki kere ama demiyor normal de bazen der ama yatakta demez. Bende mi bu gece sıkıştırsam biz bu adamla bi türlü oturup konusamıyoruz sorunları ya ya kavga ediyoruz ya da çekiniyoruz 😂