momd evet onları kullansa daha güzel geçicek de herşeyi sessiz yapıyor bende anlamadım. Gecelikle görünce gelip arkadan sarılır yada normal sarılırken şaplak atar ama gene konuşmaz 😂😂. Ben bu gece bi deneyim bakalım konuşmayı
Yansın Geceler🔥
incinmissindedi sen başlat konuşmayı yada zevk aldını hissettir konuşmaya başlar yada o anda soru sor konuşur
mirzaarel-12 yumuşak mi seversiniz sert mi
Tabi ki sert
mirzaarel-12 2)yalamayı seversiniz yalatmayi mi
Yalamayı
mirzaarel-12 ilişki esnasında en çok ne demesi hosunuza gideer
Amın kalktı mı
Seni parçalayacagim
mirzaarel-12 ilişki sonrası keyif için ne yaparsınız
Sigara keyfi 🚬
incinmissindedi benim eşim de utangaç biri aslında ilişkide hiç utanmaz biri oluyo 😂bence şöyle canım utanma
Biyiklim yarım saat önce geldi işten biraz oturup annesine indi. Gelince bi açabilirim konuyu inşallah 😅
incinmissindedi ilişki esnasında aç birden söyle bence 😂
Biyiklim direk ne söyleyerek başlıyım ki🤔🤔
incinmissindedi bende başlarda inleme dışında bişey demezdim pek burayla tanışınca içimde ki ruhi keşfettim diyebilirim cekingenliklerim gitti isteyen taraf olmaya başladım sık sık buranın etkisiyle çokta şey öğrendim ne yalan söylim eşim söylerdi de çok değil ona karşılık verince o da açıldı gibi oldu söylerdi ara ara arttı sadece. Benim kocam kendini kaybediyor bu da beni daha çok azdırıyor beni istiyor oluşu benden zevk alışı nevri dönüyor adamın içerde iken😅🙊
incinmissindedi ha bide göz teması kurun mutlaka gözünüz kapalı sevişmeyin eşim arada bir yapar erken gelmemek için gözünü kapatiyor açtırıyorum gelmemek için kivranmasi ayrı yükseltiyor beni sizde gözlerine bakıp ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin ilkin sonra hoşuna gidiyor mu nasıl diye sorun mutlaka cvp verir
mca bikaç önce benimkifd öyle oldu inleme ohlama vs Gerçekten onu ilk defa böyle gördüm ve bende daha çok istek arttı. Neyle başlıyacam nasıl başlıyacam bilmiyorum. Ama bu gece diğerlerinden daha güzel geçsin istiyorum. 🤭😅
mca biz yeni evliyken hep açıktı, birbirimizin gözünün içine baka baka yapardık. Ama şimdilerde yapmıyorz vala ne yalan söyleyeyim, ona da dikkat edicem
incinmissindedi aşkım bana argo kelimeler kullanmanı istiyorum de
Sex ve fikfikte erkek önemli aktör.
Erkek eline almali herseyi..
1 önce yumuşak sonra aşırı sert favorim
2 hem yalamayı hem yalatmaya bayılıyorum
3 a*ın alev alev yanıyor
4 biraz uzanıp kalkıp sigara keyfi aşırı güzel gidiyor
aykirikadin kesinlikle hem yumuşak olup ruhumu oksamali hem sert olup bedenimi 😋
Biyiklim gene diyemedim. 😏 Ben beceremiyecem sanırım. Konuşamıyorum bi türlü
incinmissindedi ma ne var bunda diyemedin vehey 🙄 🤣 dersin ki aşkım ilişki sırasında bana argo kelimeler kullanmanı istiyorum ama sadece ilişki sırasında öyle hem senin için hem benim için çok zevkli olacağını düşünüyorum farklılık katmak istedim ilişkimize bu aklıma geldi de 😂
incinmissindedi askim sen biraz kafayi leyla yap ilsiki sirasinda sen baslat en iyisi 🤣
Moonlight_ leyla derken, içki felan içmekten mi bahsediyorsun cnm, eger oysa biz içmiyorz kullanmıyoruz vala. Ama evde ballı bi azdırıcı gibi bişi vardı onu mu versem bu gece ama anlamaması lazım tatlı bişiyin içine koysam belki o azgınlıkla der bikaç kelime 😂😂
Biyiklim kız adamla borçlardan dolayı konuşulmuyor ki 😂😂. Dün gece ben dedim mesela domaltsana beni diye direk kalkıp domaltti bişi demedi 😂😂