momd onu doktoruna sorabilirsin inan hic hatırlamıyorum ne zaman emzirdi daha doğrusu böyle biseye dikkat etmedim hic ama ameliyat kısa sürüyor oyle kafanda büyütme yani bebege biz baktık kücük olmasına ragmen tontişim sorun cıkarmadı cıkarsada zaten pışpışlardık gazıydı mazıydı cıkarırdık sütünü verirdik hersey hazırdı zaten idare ederdik ki hemen geldi 1,5 saat gibi bisey diyebilirim net olmasada öyle hatırlıyorum cok kısaydı yani hic sıkılmadık hatta yemek falan yedik kahve içtik o zamana kadar cıkmıstı ameliyattan memnun olma konusuna gelirsek cok şişlik vardı burun derisi kalındı biraz ve normale gore burun daha zor sekil alıyormus hatta doktor doktor gezdgimizi hatırlıyorum hepsi aynı seyi söyledi sabredn 2 yıl bile sürebilir dedi normal dediler yorumu yazarken telefonda onunla konusuyorum bu arada ve diyor ki hergün farklı burunla uyanıyordum bir kac ay sonra rahatladım görüntü tatmin etti ama hala tam istedigim gibi olmamıstı 1. Yıl ve 2. Yılda burnumla ask yasadım tam istediğim gibi oldu iyiki yaptırmısım dedim diyor ve gerçekten doğal oldu güzel oldu ağrı falan asla cekmemiş tabiki normal yasantın gibi bir rahatlık bekleyemezsin ama agrı falan yok biz yüzmeye gittik kafasını sokmuyordu ama yüzüyordu yani gercekten hic Zor bisey gibi görünmüyordu