Kızlar merhabalar. Yaklaşık bir haftadır çok şey araştırdım ve öğrendim ve uyguluyorum. Tesettürlü olduğum için evdeki açıklık ve temiz olmak yeterli sanıyordum ama yetmiyormuş , çok kırıldım eşime. Beni arzulamamasına.. kendimde çok şeyi değiştirmeye karar verdim.

1. Hergün eşim gelmeden duş. Duş esnasında güzel duş jelleri ve duşunun sonuna doğru bebe yağı.. yumaşık mis kokuyoruz.
  2. Saçları şekillendirmek, cildimin görünen yerlerini pudralamak, aydınlatıcı yüz kremi
  3. Seksi giyinmek; ben bunu inanın bilmiyordum. Açık saçıklık yeterli sanıyordum ama neler varmış neler… çok cahilmişim 😂
  4. Eşime özel kullanacağım kendime iki adet marka parfüm aldım. La viest belle ve libre
  5. Topuklu ayakkabı . Gülebilirsiniz ama gerçekten evde olmazsa olmazlardan biriymiş. Erkeklerin bu ka dar hoşuna gittiğini bilmiyordum.

.. gibi gibi

Daha neler yapıyorsunuz siz bilgi alışverişine çok ihtiyacım var. Özellikle açık arkadaşlarım. Evde gece kıyafetlerinden ziyade hergğn açık ev kıyafeti de giymek istiyorum ama nasıl seksi , baştan çıkaran ama bir o kadar da ciddi olan bir şeyler bulabilirim 😂

Posta gelen yok galiba 🤣 aşk olsun

hedef yazacaktım şarjım azaldı. Bence de haklısın ne kadr erkekler doğal seviyorum pijamalı seviom desede yalan evet belki biraz ama koku bakım etkiliyor bir sene gebelik lohısalık utangaçlk derken yeni yeni evde farklı giyinmeye başlamaya karar verdin yapıom da tesettürlüyüm bekarken bile kendimi bakımlı görmeyi severdim saç yapar boyar şekil verirdim gebelik ve lohısalıkta bunu biraz bıraktım ama kokuya karşı öyle değildim vücut spreyi parfüm duş sık sık alırım alırdım bu hiç değişmedi açık giyimden ziyade vücut temizlı çok çok önemli iki taraf içinde. Ama evde topuklu seksi giyim bunlara yeni başlıyorum 🥰

momd Kesinlikle yalan doğal sevmiyorlar. Doğal olunca doğal davranıyorlar ama bakımlı olunca eli avuçlarına sığmıyor. Ama şuan yeterli değil gibi, daha neler yapabiliriz acaba 🥹 dışarda kızları görüyorum çok güzeller. Valla eşim illaki iş yerinde de görüyor. Yani bende bir şeyler yapmak istiyorum . Benim için mücadele etsin , arzulasın , işte duramasın eve koşsun her gece beni istesin istiyorum

• momd bunu yanıtladı.

hedef güzel kok mı saç baş asla dağınık olmasın asla sevmiyorlar vücut hatlarını belli eden çekici kıyafetler giy cilve ve güzel bakışlar kibar ol bence topuklu ve makyaj abartı ev için evin de dağınık olmasın

hedef mesela naz cilve istiyorum ama nazlanıyorum gibisinden. Her gün seksi giyinsen olmaz arada yap mini etek üst ruj dekolte ver en çok nerenı sevıo beğeniyorsa. Mesela tayt giydimde yerden bişey aldıöde çekmeceden kalçayı bilerek gösteriom normalde başkası olsa çömelir alırım ama eşimleken farklı göster ama uzaktan derler ya izlettir kendini çok istiyorum yanıom havası ver istedini anlasın ama beklet il var yanı heyecan kat her bakım hep olmalı ama seksi kıyafet hep olmasa da olur yani evdesin bir şort hatta şöyle diyeyıö üstün açık ama alta basit çingen eteği mesela ama bununla vereceğin hava da var bunu nişanlı iken yapmıştım nikah vardı etek var üstümde dediki boydan bakayım BM’yle tam tesettür etek normalde pek giymem gösterirken yandan yavaş yavaş açtım yüz ifadesi vs o kadr başka oldu ki yanı Yeşilçam filmlerinde vardır kadın köylü güzeli çamaşır yıkar etek bacak arası ve çok seksidir bunlar bile ayrı hava katar hep el altı olma da uzaktan delirt bazen bazende sen adım at

momd bence de her gün sexsi kıyafet olmaz arada hava lazım ama bir kadın her zaman güzel kokmalı gece yatarken bile pijama nedir ya alın çöpe atın tayt giyin hep güzel kokmalı erkekler gözüyle sever hiçbir erkek kokan bakımsız pijamalı kadından hoşlanmaz dile getirmese bile

• momd bunu yanıtladı.

hzl123kk pijama giyince eşim daha çok bulaşıyor bana gidip pantolon giysem çıkar şunu nasıl rahat edion dio ama tayt giymeyi seviyorum ben evde ve giyiyorum sürekli gözü kalçam da bi keresinde dediki sen iş yaparken bakıom uf kalça bak diom sonra o kalçalar benim hissi geliyor nasıl mutlu oluyorum 😂😂 ama koku konusunda kesinlikle katılıyorum ben memleketen yeni geldim eşim süproz yapıp beni almaya gelmiş kapıyı açtım sabah dışarı bebekle çıktım için biraz terli gibiydim şok oldum saç dağınık sarılamadım eşime hosgeldin dedim sadece sonra sen sevinmedin dedi kokmasamda kokuyor gibi hissettim gidip duşa girdim öyle gidip sarıldım kokudan nefret ederim hiç sevmem o yüzden sürekli temiz koku sürerim gerçekten olmazsa olmazıö şahsen bende kokan sürekli kokan önemsemeyen ter yeöek kokusı birbirine karışmış kişi sevmem istisna durumlar harıc yani lohusalık yeni bebek veya hastalık başka bir durum yoksa durduk yere o şekil geziyorsa tiksinç gelir

momd evet mini etek ve daracık elbiseler aldım. Ev giyimine yatırım yapmak istiyorum artık. Hangi sitelerden nerelerden alışveriş yapıyorsunuz

momd kesinlikle koku birinci kural istisna olabilir ama insan hissettiği anda duş almalı

• momd bunu yanıtladı.

momd Bana diyor ki gecelik giydiğinde zevke gelmiyorum , pijama giydiğinde bir şey yapmayacak hissi ile anlık gelişince daha çok hoşuma gidiyor 😂😂 herkesin fantezi dünyası farklı ahahaha

• momd bunu yanıtladı.

hedef sanırım öyle ya evde saç baş dağınık pijamalı haliöe yürüyor ama özendim de ya şımarıyor mı desem hem hoslanıo ama bi değişik oluyor ama şu da gerçek güzel giyindimde ilişkş daha uzun daha tutkulu oluyor yani pijamalı sanırım sevimli hoş geliyor diğeri daha tutkulu 🫣

momd her daim bakımlı ve özenli olmakta fayda var ama , son zamanlarda çok yıprandım ve üzüldüm öz güvenim yerleydeydi . Kendimi resmen bir böcek gibi görüyordum. Eski postlarımda var :/

• momd bunu yanıtladı.

hzl123kk tabiki diom ga istisna dırumlar sadece yenş anneyim ilk bebek il doğdu zamanlar ve sonrako diş atak dönemleri bunlarda elim kolum bağlandı ama o arada bile korkuyorum diyip ağlamıştım bu durum bende psikoloji bozuyor bazı ınsanlar gram işi yok her yerde geziyor ama asla duş almıyor. Mağaza da çalıştım zamanlar vardı evli kadın yani mercimek kokusu ve ger kokusu kokuyordu ama yoğun bir koku asla günlük koku değil ten kokusu ya dedim Buda evli hani ıyyyy erkek olsam bi yerim kalkmaz yanlış anlaşılmasın kadın saatlerce magaza esya dağıttı o saatlerinden yarım saat duşa verebilir bazı erkeklerde aynı çok şükür eşimde benim gibi giyimden çok koku duşa önem verir asla kokmaz hep duş traş köpüğü parfüm kokusu var

hedef asla öyle düşünme inan bende çok kes bu kafaya geldim çirkinim diyip ağladım zaman zaman oluyor kendine zaman ayır ev işi bitmez yemek bitmez dışarda işin varsa o iş bıtmes bunlara ara verip kendine zaman ayır. Bebeğim yeni doğdında bir hafta duş alamadım oldu iki ay kaşımı alamadım o kadr psikolojim alt üst oldu gebelikte aldım kilo doğumdan bir ay sonra tamamı gitti stres sıkıntı yüzüm sarardı boşanma aşamasına gelmiştim hatta eşime boşan dıye yalvarmıştım şimdi de sıkır sıkır giyinmiyorum ama yapabildim kadr mesela sabah oğlum beşikte oynarken Onbes dk duşa girip çıktım hemen giyindim hafıf makyaj işler vardı bıraktım biraz mola dedim kendime zaman ayırmayı öğrendim

hedef eski postuna da şimdi baktım. Evde bakımlı ol falan ama yerinde olsam valla intikam alırdım öyle bir yapım var bakımlı ol be eşine ıyyyağzın kokuyor istemiyorum diyip burun kıvır yap acısını çıkar şıkır şıkır ol seksi ol ama yaklaşma konuş gül şakalaş ama yan cebime yap senin özgüvenini kıranın özgüvenini kır hiç acıma. Eşim ben konuşurken beni dinlemio yada kırıyor yada laf kesiyor başka işle meşgul oluyor diye bende tamamen sustum kızdı kızdı sonra aman dedim memlekete gittim orda daha da sustum bazen çıldırtmal gerek sonra ben ona yaptım bunu konuşurken başka şeyle ilgilendim sonra nasılmış yaptını yaptım dedim bu şekil anlar erkeklere bısey anlatılmaz ama gösterilir

momd Ben de onu ezikledim yaptıklarını yaptım ama bu onu benden uzaklaştırmaktan ve ailemizin huzurunu dağıtmaktan başka bir şey yapmadı. Rahat olsam çeker giderdim. Ama çocuğum var onu düşünmek zorundayım. En makülü hiç böyle biriyle yola çıkmamaktı. Eşinin değerini gül gibi bilenler var. Sen gönlümü doyuruyorsun karnımı doyurmasan da olur diyen var. Yemeklerim muazzam evin tertemiz çiçek gibi, çocuğuma gül gibi bakıyorum. Ama yine de kırılıuyorum ben bunları hakedecek bir şey yapmadım.

• momd bunu yanıtladı.
                              • Düzenlendi

hedef valla bulmuş bunuyor fizik yapın iyi bakımlısın öğretmensin iyi anne eşsin mücadele veriyorsun gözü kör olmuş görmüyor inan seni görmek isteyen insan her şekil görür zaman zaman bizde eşimle sorun yaşarız bazen kırıcı olur farkında değil ama iyi yönleri bunu dengeler yani kolun kolum kadr olmuş göbeğin göbeğim kadr bunları dedinde kırılırım ama sevioö böyle beğenım iltifatları da eksik olmaz illa her evde sorun vardır birbirimizden sıkıldımız olur ben giderim memlekete o zaman kıymet anlar değer bilir ama önemli olan görmesi işte sana hiç iltifat etmiyor mu yani hep mi sana kötü acaba

momd Hayır bana karşı kötü değil hep. Yani şöyle ; benim eşim biraz işkolik. Yeri gelir iltifat eder bana ama bazen de bir uzak duruyor. Soğuk, yapısı böyle biliyorum ama geçen gün bir anda bana sende ezik psikolojisi var dedi. Yani sakin olabilirim kırılınca susan biri olabilirim ama bunu demesi beni dağıttı. Günlerce çıkmadı aklımdan. Bunun gibi şeyler. Başka kadınların özgüvenini vs görüyor bşkalarının bir işi başarabileceğine inanıyor ama ben nasıl bir izlenim yarattım onun gözünde bilmiyorum ben bazı şeyleri yapamayacakmışım gibi davranıyor.

hedef kimisi tesettürlü ister, kimisi açık erkeklerin fantazi leri çok farklı bende kapalıyım eşim kapalı elbise giydiğimde yanaşır. Peruk falan da kullanan varmış bende denemek istiyorum. Burda bununla ilgili çok post var bende yeni yeni öğreniyorum