Kızlar merhabalar. Yaklaşık bir haftadır çok şey araştırdım ve öğrendim ve uyguluyorum. Tesettürlü olduğum için evdeki açıklık ve temiz olmak yeterli sanıyordum ama yetmiyormuş , çok kırıldım eşime. Beni arzulamamasına.. kendimde çok şeyi değiştirmeye karar verdim.
- Hergün eşim gelmeden duş. Duş esnasında güzel duş jelleri ve duşunun sonuna doğru bebe yağı.. yumaşık mis kokuyoruz.
- Saçları şekillendirmek, cildimin görünen yerlerini pudralamak, aydınlatıcı yüz kremi
- Seksi giyinmek; ben bunu inanın bilmiyordum. Açık saçıklık yeterli sanıyordum ama neler varmış neler… çok cahilmişim 😂
- Eşime özel kullanacağım kendime iki adet marka parfüm aldım. La viest belle ve libre
- Topuklu ayakkabı . Gülebilirsiniz ama gerçekten evde olmazsa olmazlardan biriymiş. Erkeklerin bu ka dar hoşuna gittiğini bilmiyordum.
.. gibi gibi
Daha neler yapıyorsunuz siz bilgi alışverişine çok ihtiyacım var. Özellikle açık arkadaşlarım. Evde gece kıyafetlerinden ziyade hergğn açık ev kıyafeti de giymek istiyorum ama nasıl seksi , baştan çıkaran ama bir o kadar da ciddi olan bir şeyler bulabilirim 😂