hedef ay bu benim bekledigim post geliyorum

hedef nerelerden aldınız etek ve elbiseyi link verebilir misiniz

hedef aslında erkekler bakımlı bakımsız kadın seviyor diye bisey yok erkek kendini seven kadınları seviyor yani sen ne kadar eşin için hazırlanırsan hazırlan o adam etkilenmez ne olur biliyor musun ilk hazırlandın dedigin gibi topuklu falan da giydin yeni oldugu için adamın dikkatini ceker ikincisinde yine hosuna gider ama 3. Gitmez artık normal karsılar cünkü sen onun için yapıyorsundur ve bu o kadar bellidir ki sen olmadıgın o kadar bellidir ki haliyle etkisi de gecicidir ama sen kendin için bakımlı olur kendini seversen o adam etrafında sürekli döner cünkü senin enerjin degişir dişiligin ortaya cıkar sen mutlu olursun ve tüm hanenin havası degişir tadından yenmez işte bakımlı kadınlar el üstünde tutuluyor denir ya bunun nedeni o konusu açıldığında eşimin benden o cok bakımlı kendini seven bakan biri veya gozumun yasına bakmaz zaten güzel de biri diye bahsetmesi benim cok hosuma gidiyor cünkü ben kendim için yapıyorum ben niye onun için yapayım ki o benim etrafımda dönsün konuya gelirsek sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkarım dişlerimi fırcalarım kahvemi içerim yemegimi yerim ve dusa girerim bazen de direk dusa moduma gore once kokusuz bir temizleme ürünüyle komple temizlenirim sonra mis kokulu bir duş köpügü kullanırım sac rutini günümse dusta sac tonigi sirkesi veya maskesi yaparım vücuda peeling (eger oncesinde kuru fırca yapmadıysam) sonra duştan cıkar yine aynı kokularda krem veya yag ile bütün vücudumu nemlendiririm üstüne vücut spreyi parfüm sac parfümü Deodorant falan giyecegim seye gore ışıltılı krem kullanıırım kısa giyersem bacaklarıma dekolte giyersem dekolte bolgesine sürerim gibi gündüzleri ev kıyafetleri giyerim böyle sık ama rahat seyler cünkü kargolar geliyor birileri gelebiliyor diye ..sacımı mutlaka havalı hacimli şekillendiririm bu zaten bütün havanı değiştiren bisey kirpiklerime bisey sürerm bazen dogal kirpikler takarım renkli dudak ürünü falan eger makyaj yapmıyorsam makyaj yaparsam da tam yaparım diger kadını kadın hissettiren en önemli sey eller ve takılar ellerime mutlaka sürekli krem süreririm her odada heryerde bir el kremi bulunur aksamları da el maskesi yaparım genelde ve takı takarım giydiğim seylere gore cok da severim. goz kremi goz maskesi serumlar iste o günki ihtiyacıma gore hepsi degişiyor agız hijyenine cok onem veririm haftada 2 beyazlatıcı ürünler kullanırım diger günler normal diş macunları ve cantamda hep temizleyici sular bulunur bir yere gidersem oglen falan dişlerimi fırcalayamazsam mutlaka gargara yaparım temizlerim veya diyelim ki yoldayız bunu yapabilecegim yer yok direk sekersiz seker alırım ve onu kullanırım bu da dişlerin temizlenmesini sağlıyor ferahlatıyor yani gülüşler her zaman beyaz olmalı agız hep tertemiz ferah kokmalı aksam rutinim de degişiyor işte haftalık rutinim hepsi degişiyor fakat uzadı diye burda kesiyorum zaten okuyabilirsen helal olsun

hedef evde topuklu ayakkabı giysem eşim evi terkeder hic sevmiyor sesini 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

melike001 Ben trendyoldaki markaları kullandım , güzel şeyler geldi ama tavsiyelere da açığım bilmediğim çok şey var 🥹

rouge_ Hepsini okudum maşallah size. Gerçekten aslında aradığım ve günlük rutinim olmasını istediğim şeyler hepsi. Ancak şu kısmı nasıl yapabiliriz ? Yani ben normalde tesettürlüyüm. Dışarda farklı , eşime farklı , evime gelen kadınlara karşı farklı giyiniyorum. Yani 3 çeşit giyinmek inanın bu kadar şeyle o kadar zor ki. Bir gün içinde … onun dışında doğal güzelliğe inanıyorum. Ben ne yaparsam yapayım özgüvenim eksildi çok fazla. Aslında özgüveni , kendisine saygısı ve sevgisi olan biriydim her zaman. Saçlarım azalıyor, o kadar bakım yapıyorum ki saçlarıma düzelsin diye. Minoxidil sprey, yağlar, duşta tuzsuz şampuanlar, duş sonunda davines krem..
          bu sadece saç rutinim .. ama güçsüz saçlara ne kadar bakımı uygularsanız uygulayın güzel durmuyorsa durmuyor.
          Çok üzülüyorum. Keşke bende eşimin başını döndürebilecek kadar güzel olabilseydim.

• Düzenlendi

hedef cok güzel kadın olduguna o kadar eminim ki bu arada cidden söylüyorum iltifat kibarlık amaçlı degil..gücsüz saclara zaten cok ürün uygulanmamalı bazen biz cok ürün kullanırsak cok bakarsak iyilestiririz sanıyoruz ama öyle değil bende de zibilyon tane ürün var ama emin ol sac için kullandıgım ürünler haftada 3 ürünü gecmez ki saclarım güclü olmasına ragmen. Peki neden 3 farklı tarzda giyiniyorsun böyle genc tesettürlü kişiler goruyorum o kadar güzel modern giyiniyorlar ki benim de kapanasım geliyor oyle bir stil olusturabilirsin kendine dışarısı için içerde de cok gelen gidenin varsa yine salas sık seyler giyersin geceleri de eşine ozel giyinirsin istersen yani 3 farklı tarz olarak bundan bahsediyorsan hepimiz öyleyiz hepimiz evde farklı dışarda farklı yatakta farklı giyiniyoruz veya giyinmiyoruz🙄

hedef canım saçlarım güçsüz demişsin eğer önlerden seyreklik varsa tepelik kullanabılırsın gerçek saç olanından harika duruyor

rouge_ Bu arada birde gerçekten tüm bunlar bana normalde zûl gelen şeyler. İki üniversite mezunuyum. İlim ve bilim anlamında kendimi yetiştirmeye çalışırken tüm bunları eşimi razı etmek için yapıyorum. Gözü kaymasın , evliliğine pişman olmasın diye. Bu haksız söylemlerini hakketmediğimi biliyorum . Sesini duymak isteyene bir bahane vardır. Görmek isteyen anını kollar , sevmek isteyen bir sebep bulur . Gelmek isteyen koşar , değer veren değişir . İnsan isterse her şeyi yapabilir. Benim gibi… ama istemeyen bir neden bulur.
                Eşim çok incitti. Sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var. Ne olur sanki kusur görmesen. Sen istedin sen aldın beni.. çocuğunun hatrına onun mutluluğu için değmez mi annesini mükemmel görsen ..
                bahaneler kaçmak isteyenler için. Ömrümüzü kovalayarak geçiriyoruz , en güzel günlerimizi kaçırma pahasına.

rouge_ Teşekkür ederim iltifatınız için.
                  Zaten bende modern giyiniyorum ama yinede bilmiyorum. Yukarda dedinizya kendim için yapıyorum , kimse için değil. Bende kendim için yapıyormuş gibi nasıl davranacağım ki ? Dışarda evet kendim için . Ama evde topuklular , süslü olmalar eşim biliyor ki onun için yapıyorum. Yorumları okuduğumda şunu gördüm ki eşim sanki mükemmel yakışıklı biri sanmayın. Normal klasik. Yani bakımlı ama öyle artist falan gibi değil. İş adamı oldupuniçin genelde kadınların ilgisini çekiyor. Korkuyorum

hayatsevinceguzell nasıl bir şey ki o , belli olan bir şey olmasın sonuçta dokunuyor eşim. Kurtarayım derken iyice tezil olursam 🥹

hedef hangilerini aldınız acaba güzel çıktılar mi bende bakıyorum trendyola ama guvenemedim ya güzel cikmazlarsa diye

hedef işte o yüzden diyorum hersey insanın kendisinde bitiyor insan baskası için ne yaparsa yapsın bu uzun süreli olmuyor malesef artık zor geliyor ve yine bırakıyorsun üstelik kendini yıpratıyorsun yaparsan kendin için yaparsın kendin için degişirsin hic bir zaman biri seni sevsin diye ugrasma sen kendini sevmezsen onemsemezsen kim seni sevebilir ki kim önemser ki hayatımıza birini alırız cocuk yaparız ve hayat merkezimiz o olur kendimizi unuturuz ama aslında bir cember düsün ilk daireni has dairen olarak düsün burda senin hayatının merkezine koyduğun insanlar olsun ve o cemberin etrafında bir cember daha düsün o da senin için onemli kişiler olsun ve bu cemberleri bu şekilde arttırabilirsin şimdi ilk cember yani ortadaki has cemberin sana daha yakın degil mi sen onu oraya koydun ve en kolay o cemberdeki insanlar sana zarar verebilir belkide o sen o daireyi kendinden bile one aldın ama bunu değiştirmek senin elinde aslında biz insanlar derdimizi tasamızı yaratırıyoruz eger sen kendi daireni sıkıca kavrasan ve ilk cembere belki cocugunu dahil etsen kendin ve bebegin için bazı seyleri yapsan eşini bir uzakta ki cembere yerlestirsen daha mutlu olucaksın bunların hepsi senin elinde ve o dünyadaki tek insan tek erkek degil bunu da aklından cıkarma yani ki sen okuyan kendini geliştiren bir insanmışsın senin cok zor olmamalı bak benimde kendimde sevmedigim huylarım vardı suanki beni ben olusturdum okuyarak kendimi geliştirerek severek bakarak dinleyerek yani ne kadar imkan varsa zorla ve kullan

• Düzenlendi

hedef yapıyormuş gibi nasıl davranacağım ki ?

İşte sen burda hata yapıyorsun yani mış gibi yapmamalısın zaten gerçekten kendin için yapmalısın yoksa en fazla 3 kere yapar bırakırsın zaten suan derdin eşin olarak düşünüyor goruyorsun ama aslında o degil biliyor musun bunun altında yatan nedeni bulmalısın genelde bu sorun cocukluktan gelen seyler yüzünden olur bir adama kendini bağlarsın onun seni sevmesini saglamaya çalışırsın sadece onun için uğraşırsın ve çocukluğunda kendini ailesine kanıtlamaya calısan veya sevdirmeye calısan veya babası ona soguk olan veya annesi ve babası arasındaki seyleri kendine yansıtan bir çocuklugun olmustur veya cok baska bisey bunun nedeni bulacaksın sonra kabulleniceksin sonra da kendine deger vermeyi sevmeyi öğreneceksin tamam gecmişin gecti orda kaldı belki aileni veya yasadıklarını değiştiremedin cünkü küçüktün ama suanda büyüdün ve hersey senin elinde hayatına dahil ettigin insanlar senin elinde kendini geliştirmek senin elinde hersey senin elinde gerekirse psikologa danıs gerekirse videolar izle kişisel gelişim kitapları oku ve uygula sorunun kaynağını bul ve o konudan ilerle eşini artık at bir kenara senden bahsediyoruz biz belki hatırlarsın herkes bunu yaşamıstır eskiden annelerimiz ne zaman mutsuz veya sinirli olsaydı biz de öyle olurduk bütün ev halkına bu yansırdı degil mi işte sende de öyle bu durum sen iyi olmazsn ne eşin ne bebeğin nede evdeki huzurun iyi olur diger soruna gelirsek topuklu giyme zaten kim dedi topukluyla evde gezince bakımlı etkileyici gorunuyoruz diye valla evde topuklu giysem gülme krizine gireriz o ne evde yürüdükce patileri tık tık olan kopüsler kediler gibi bakım güzellik bu degil ki ya ayrıca ben beğenmiyorum üstün müstün hep acık altında bir ayakkabı şakkıdı şakkıdı şakadanak şık olmuyor yani sen kendine bak kendini ruhunu güzelleştir ayağındaki topuklu eksik olsun bisey olmaz sen tabiki birden topukluyla gezersen adam diyecek ne oldu.. sen eşinle ilişkin uzun yıllar sürsün hep senle olsun istiyorsun ya aslında en uzun ilişkin kendinle kendi bedeninle bunu unutuyorsun

rouge_ Zaten altında yatan çok neden var . Mutlu ve başarılı bir çocukluk geçirdim ama hep kendimi kanıtlama çabası , bi sevdiğim olmuştu onda da benzer bir travma yaşamıştım. Yani insanlar kendimle barışık olmama müsade etmiyor . Dışardaki insanlar çok beğenmelerine rağmen , ilişkilerim ve çevrem ne yazık ki toksik. Bunu görüyorum. Kendim için bir şeyler yapmak , canım kendimi sevmek istiyorum.

hedef insanları memnun etmek gerçekten zor, kendi sevdiğimiz şeyleri yapmalıyız sırf başkaları istiyor diye yapılan şeyler yoruyor insanı

ceren1998 İstiyor diyenden ziyade yapmadığımda evimdeki huzursuzluğu gördüm , değişmiyor maalesef. O yüzden çocuğum için ben değişmeyi tercih ettim . 😓