perimasali802_ gunaydin baciko, benim miskinli günüm eşim oğlan kalkip asagi inmisler bende yattim 🫣😂
Bir merak 😂
perimasali802_ @SuVeAtes merak ediyorum 🤣🤣🤣
Sutlucikolati Yaşasın anonimlik 🤣🤣 bende burda sürekli konuştuğum kişileri merak ediyorum ama anonim kalmak istediğimden rahat rahat açılamiyorum.
🫡🫡
perimasali802_ benim sinirim adamına göre değişiyor be peri 😂 ben @belladonna bellayı halay çekerken merak ettim şuan 😂😂
perimasali802_ aslında yumuşağım pambık gibi ama çıvdıvdıyovlaaaarrrrrrr😂
Çıldırınca herşey yoluna giriryor ama insan gibi davranınca parmakta oynatıyorlar
Ve en çokta sevdiğim insanlara karşı sinirlenirim
TombulHatun Artık beni de merak ettirdin😂😂
rouge_ hobimi paraya çevirdim seviyorum yapmayı aslında tam bir terapi gibi
El becerin neye yatkınsa onu yap canim
Sen ne yapıyorsun peki
bossmom çok uzun süre 😂
karamelek21 ohhhhh sefan olsun 🌸
Sutlucikolati ne mesela
TombulHatun lafa bak hele 🤣
Aaaa acaba nasil oynuyor djdjdj😁
Eskobar kim civdiltiyorrrr 🤣🤣🤣
Yüz verince tâbi astarini da alıyorlar normal 😂😂😂
perimasali802_ evet yaa
- Düzenlendi
perimasali802_ ya cok güzel bisey bence annemde cok güzel yapar o tarz seyleri benim öyle seylerim pek yok cok iyi yüzerim elim makyaja sac bakımına kesimine falan yatkındır güzel pastalar yaparım öyle seyler benimki ama hic birini parayla yapmıyorum kendime yapıyorum
perimasali802_ bende @SuVeAtes @ikiprensesannes @Successfulwoman merak ediyorum aslında itiraf etmek gerekirse hepinizi çok merak ediyorum😁
- Düzenlendi
perimasali802_ ay valla ben burada sürekli muhabbet halinde olduğum herkesi merak ediyorum aynı ortamda bir kısır günü yapsak nasıl olur diye düşünmüyor da değilim 😂 isim veremeyeceğim birini desem birini demesem olmaz 😂
Ama uzun zamandır @successfulwoman @ikiprensesannes @etoile yi görmüyorum neredeler merak ediyorum
Bahtsizbedevi_ Canımsın ❤
Rahat olabilmek için anonim takılıyorum maalesef, diğer forumdakilerin tanıma ihtimaline karşı ne kadar az bilgi o kadar iyi 😇😇
perimasali802_
@etoile etocumu merak ediyorum nerdesin nasılsın askı mı aldın.
Bir de burda biri vardı buradan uzaklaşmıştı onun akıbetini merak ediyorum isminide hatırlayamıyorum. Kocasının gizli bi şeylerini yakalamıştı. Ondan ayrılmayı düşünüyordu. Tam detaylarıda hatırlayamıyorum ama umarım hayatında herşey yoluna girmiştir.