Kızlar kafayı bozdum kisirla biliyorum ama ölçüsü nedir kısırın kişi başı 😆😆
Ölçü 😃yiyecek içerir
Benbenimsenkimsin yeşillikle çoğalacak sonuçta ben hep göz kararı yaparım bulguruda suyuda bazı şeyler ölçüsüz güzeldir koy iki bardak bulgura iki bardak su 6,8 kişi rahat yer 😄😄
Benbenimsenkimsin kişi başı çay bardağı ile ölç ben öyle yapıyorum
Benbenimsenkimsin bir çay bardağı kişi başı çok bile yani bir çay bardağı iki kişiye yeter bence 😁
Benbenimsenkimsin ölcüsüz yapiyorum ben 🙈 ben tam kisir asigi oldugum icin tek bana bir su bardagi hesaplayabilirsin mesela 🤣🤣🤣🤣🤣
Bubenimoykumm öyle deme mesela bana yetmezdi 1 cay bardagi 😅😅😅
Bubenimoykumm ay kısırı aşırı severim nereme yetsin kız ben yapınca bir leğeni sırf kendiö yiyorum 😂😂😂
mmommy bu ben hahahah🤣
Moonlight_ moonim yani normal bir insan evladına yeter bir çay bardağı 🤣🤪siz aşırı seversiniz su bardağı ile yapın
Bubenimoykumm öyküm benim normal oldugum zaten pek söylenmez🤣🤣🤣🤣 eskiden kisir yiyince kisirlasirsin saniyordum mesela aklim ermeye basladiktan beri tüm acisini cikariyorum resmen😂😂😂😂😂😂
Moonlight_
🤩 şehir efsanesi inanma onlara sen porsiyona yinede dikkat et
Bubenimoykumm elimden geldigi kadar dikkat ediyorum sanirim daha fazla dikkat etmem gerrk🤣
Moonlight_ bide miden sağlam demekki 😁
Ben çay bardağı ile ölcuyorum. Mesela akşam yemeğine yapacaksam 2 buçuk bardak olcerim ama her zaman gözüme az gelir biraz daha biraz daha koyarım sonra o koyduklarım hep fazla gelir fhdj