• Muhabbet
  • Psikiyatri ilacı kullanıp da hamile kalan var mı

Benbenimsenkimsin ben emzirmek istememistim sirf bu yuzden zaten sutumde gelmemisti emzirememistim ilaca baslamistim

Psikolog sute cok az geciyor dese de cocuk doktoru psikiyatri ilaci kullanirken emzirilmez demisti bana

Benbenimsenkimsin emizirrken kullanmayin geçiyor süte eltim kullanmış kızı şuan çok sorunlu yaşıtlarına göre anlama sıkıntısı var birşeyi saatlerce anlatıyor anlasın diye

Doktor bana hamile kalma dedi ilaç kullandığım için 😟 kızıma kardeş istiyorum ilacı biraktigim zaman da atak geçiriyorum …

Benbenimsenkimsin geçmiş olsun bende yeni başladım ilaca bebek istiyorduk mecburen kaldı şimdi ne zaman ne kadar sürer bıkmıyorum inşallah bir an önce iyileşiriz bence bekleyin iyice iyileşin geçsin ondan sonra bende çok istiyordum zamanı varmış belki de

Kbranur65 neden mamayla büyütmemis ki doktorlar hep diyor süte geçer diye birde bu psikyatri ilacı ağır ilaçlar neden emzirmis

Benbenimsenkimsin bende yeni psikiyatriye gittim bana ilaç verdi. Bebeğe en az geçebilen ilacı veriyorum bunu iç 5 saat emzirme dedi sütünü sağ öyle emzir dedi. Bazı çocuklarda yan etki yapıyormuş bazılarında yapmıyormuş. Emziren annelere hep aynı ilacı veriyorlarmış afedersiniz özel değilse siz neden tedavi görüyorsunuz ve ne ilacı içiyorsunuz?