Selam kızlar bi değişiklik yapayım düğününüzde ilk dans şarkısı neydi ilk ben söylim nişanımda emrahtan götür beni gittiğin yere şarkısı çalmıştı sene 2014 kınamda mustafa ceceliden gül rengi çalmıştı 2015ti sene ozamanlar yeni çıkmıştı ertesi günü düğünüm oldu ondada İrem dericiden kalbimin tek sahibine şarkısı çalmıştı ya sizin maksat muhabbet olsun
Selam
Bahtsizbedevi_ sinem & Mustafa güngece=aşk duası şarkısı bizimki
Bahtsizbedevi_ sene 2011
Kinamda burcu günes - biz aski meleklerden caldik
Dügünümde yusuf tomakin - candamarimsin
❤️
Bahtsizbedevi_ kınada sadece dans ettik fikrimin ince gülü 🌸
Bahtsizbedevi_ Hihihi bu kidste de açıldı o yüzden ilkini değilde sonra çalınanı yazabilirim 😁
Gül Rengi
Mutluluk Duası
6 tane çaldı bunlar sadece iki tanesi
SuVeAtes kız bu kadar kasma kim cikicak tanidim 😅😅 sal kendini rahat birak 🤣🤣🤣
Sutlucikolati Ay yok sonra burda bu kadar rahat konuşamam zaten o yüzden çok kasıyorum. Orda konuştuğum kişiler bildiğim kadarıyla burayı kullanıyor bakıyormus hesap isimlerini bilmem dediklerine göre yazmasalar bile burdalarmis. İnsan bilinmiyorken daha rahat oluyor o yüzden kendimi saklama sebebim. 😁😁
SuVeAtes 🤣 ordakilerde az değil sinsi sinsi takılıyorlar 🤣
cikolati"#p1441759 Aynen öyle o yüzden bilsin istemiyorum. Gerçek hayatta yüzlerini görmediğimiz insanlar oralarda çok seviyor herşeyi bilmiş davranmayı uğraşmak istemiyorum saygı nedir bilmiyorlar. Ha uğraşsam uğraşırım ama derler ya 40 alimi yendim de bir cahili yenemedim orasi tam öyle kutsal rahibeler.
SuVeAtes evet bende kidste görmüştüm buradada ben post açayım dedim🤣
Biyiklim hiç dinlemedim ama güzeldir diye düşünüyorum
Moonlight_ bunlarda hiç dinlememiştim ama güzeldir diye düşünüyorum🩷
lgrth off çok güzel şarkı 🌺
Bahtsizbedevi_ kına-nazende sevgilim
Düğün-yüreğimden tut
aynoluyonoluyo hiç dinlemedim ama güzeldir