Hanımlaarrrr hamileyken giyebilceğimiz gecelik olur jarti olur alevli ateşli elbise olur şortlu takım olur hiiçç farketmez önerebilceğniz neler vaar 🤣
Gecelik ya da fikfik kıyafeti 😂
yenigelinn vala ben 27 haftalık oldum bazen cıbıldak uyuyorum bazen sütyen külot bazen şort atlet bazende gecelik ile uyuyorum 😂😂
yenigelinn kaç kilosunuz kaç haftalık hamilesiniz
incinmissindedi ben şortlu takım flan giyiyorm da çeyize hep küçk almışm hep zayf kalcam sandım 😂 patladı patlıcak hepsi 🫣
basak23 20 haftaya giricez en son 58 kiloydum şuan bi kaç kilo alms olabilirm
yenigelinn bikaç tane alabilirsin kendine malum yaz ve insan hep çıplak kalmak istiyor
incinmissindedi ay evet ya içimden ateş çıkıyor resmen ve daha tam yaz gelmemişken 🥲
yenigelinn öyle vala bu yaz bu hamilelikle perişan olacaz
yenigelinn link atayım yarın
yenigelinn hep zayf kalcam sandım 😂 patladı patlıcak hepsi 🫣
Ahhaahaa🤣🤣
incinmissindedi ay aşkım sütyen kilotla nasıl uyuyorsunuz yaa 😂 ben ya deprem olursa da çocukluğumdan beri hep normal pijamayla uyurum en fazla askılı şort olur yani kapalı giyinip açık olan biriyim 😂 o yüzden şortla bile sayılıdır uyuduğum 😂
peynirlimakarnaa vala uyuyorum cnm ev zaten 2 katlı. 6 Şubattada giyinip öyle çıktım
peynirlimakarnaa tesettürlü olduğunu için boyle dusunmen normal 🥰
Sutlucikolati tesettürlü değilim ki 😂
peynirlimakarnaa aaa ben seni niye oyle kodlamisim aklıma 🤣 kız tesettürlü degilsen bosversene o an canini kurtar 🤣 basta da bunu yazicaktim ama yanlis anlasilir diye yazamadim🤣
- Düzenlendi
Sutlucikolati aşkım annem tesettürlü aynı zaman da kuran kursu hocası yani böyle giyimine kuşamına ibadetine dikkat eden biri ve banyo ederken bile ya deprem olursa falan der 5 dakikada yıkanıp çıkar içine sinmezse günde 3 kez yapar gerekirse ama çok kısa sürer çıplak yakalanma korkusundan, evde asla çembersiz gezmez mesela kardeşimle ikisi yalnız yaşıyor babamla ayrılar eve erkek eşimden başka kimse girmez ona rağmen çemberle gezer gece uyurken bazen başında çemberle uyur yazın eğer çok terlediyse yastığına koyar çemberi yani yazın 40 derece sıcaklarında bile evin içinde en açık giydiği yarım kol olur bizde yıllarca bu şekilde gördüğümüz için öyle alıştım ben tesettürlü değilim ama çok açık giyinmeyi de giyineni de sevmem askılı şort yakası açık yada kısa elbise etek hayatımda giymedim kendimi bildim bileli hep kiloluydum biraz da onun da etkisi var bazen diyorum acaba 40 kilo olsam açık giyinir miydim diyorum ama yine giyinemezdim o yüzden gece şortla aniden dışarı çıkmam gerekse muhtemelen önce üstümü değiştirirm😂 biliyorsun İstanbul’da yeni bir deprem oldu o depremde bile ayağımda bacağıma yapışan bir pijamam vardı vücut hatlarını belli eden o an önce bebeğimi kucağıma aldım sonra elime ilk gelen bi pantolon alıp dışarı çıktım allahtan o kargaşada kimse anlamadı hemen bi araba arkasında geçirdim pijamanın üstüne 🤦🏻♀️
peynirlimakarnaa yani canindan önemli değil diye dusunuyorum ama icin rahat edicekse yatagin ve kapinin yaninda bi uzun ust ve bol bi eşofman bulundur indikten sonra giyersin
Sutlucikolati öyle yapıyorum aşkım ondan elime geçeni alıyorum ama artık 23 senedir alıştığım için çok aşırı sıcak da olsa açık giyinme ihtiyacı duymuyorum alıştığim için
basak23 hani kız link atıyodn seni bekliyorum 😂