karamelek21 Bubenimoykumm lülüsünü yerimm Ben sana demedimmi Anne sözü dinle Oglusummm Annesinin ballikosu Dur sen babana soylemessem ben seni😂
Bahtsizbedevi_ Bubenimoykumm aynen sırtına yelek giy üzerini kalın giyin kendini soğuğa verme gibi gibi 🤪
Bubenimoykumm Etipetito Ahhh petitom bütün anaların ortak derdi bu. Benim kıZımın yediği şeyler de sayılıdır.
Etipetito Bubenimoykumm Ne yemek yapsam sevmediğim yemekleri yapıyosun hep diyo sevdiğin yemek varmı ki diyorum 🥲 Sevdiği şeyleri de azıcık yer hastaneye götürdük çok geride diyolar ahh ahh 🥲
Bubenimoykumm Moonlight_ İnsan uyumamaya zor olsa da alışıyo 😅 Benim ufaklık her sabah 7de ablasını okula göndermek üzere uyanıyor. Oğlum yat uyu ya ne zorun olabilir .
Moonlight_ Bubenimoykumm ay 7 yine iyi benim ufaklikta 6:15 en gec 6bucukta ayakta sanki ise gidecek😒🤣
Biyiklim Bubenimoykumm yemek veriyorum ye, ağzından çıkarma, ye yemeğini, deli ettin beni, sarı bıyıklım, prensesim,
july Bubenimoykumm benim annemin bana dediği şey çabuk ol yani bir iş falan yaparken elini çabuk tut der benim gün içinde kullandığım ise oğlum otur uyu sus özellikle sus gün içinde defalarca söylerim maşallah iki buçuk yaşında herşeyi sorar ne yapacağımı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum
Bubenimoykumm july maşallah bazen bende derdım benim kızıma ay biraz sus nolur kızım. Allahım yanliş anlama şikayet etmiyorum diye geçiririm içimden 🤭🤭
Etipetito Bubenimoykumm bir kere aldık seve seve bitirdi hepsini ikinci kez aldık şuan ama artık içmek istemiyorum diyo zorla veriyorum Ama yemek yemedikten sonra mama boş zaten yemek yesin mama yardımcı dedi doktor
july Bubenimoykumm kesinlikle bende öyleyim bunun için bile çocuğu psikoloğa falan götürmeyi düşünüyorum uyuturken bile fısıldar dalana kadar bide bizim dediklerimizi tekrar eder genellikle kendi kendine konuşup durur