Kızlar böyle peynir kesiği şeklinde akıntım vardı doktor 3 günlük fitil 3 günlükte antbyotk vermişti bitti ler ama hala akıntım devam ediyor kaşınmam hiç yok kokuda yok ilaçlar dün bitmişti evde yapabileceğim bişeyler varmıdır doğal akıntıya yoksa bir kaç gün bekleyiğp tekrar kontrolemi gideyim 😢
AKINTI
Kızlar intim jel kullanıyorm o yapmş olabilirmi
minikooo yaa bndede oluştu kasinti ve yanma ayni zamanda akinti, bu yasima kdr bilmem kasinti akinti nedir, burda biri bana vacina temizleme jel sabunu onerdi trde gratisten aldim cokta guzel kokuyor gecen doktor kontrol vardi onunla yikandim ve sanki ondan sonra oldu gibi olabilirmi acaba🙄
karamelek21 olabilir bence ya çünkü orayı sadece suyla yıkayın diyorlar bende genelde sebamed kullanırdım geçenlerde gökçen erdoğan var instfgramda onun kendi ürettiği üntim jeli aldm omu yaptı acaba normal akıntm olurdu arada ama böyle kesik yoğun kvamlı olmazdı 🤦🏼♀️ 3 günlük tedavide bitti
minikooo olabilir ya bir kullanmayi keselin bir gozlemliyelim ama senin postu gorunce benim kafada isik yandi, bnde düşünüyorum gecen ablamlada konustuk acaba is yerinde wclerden flnmi kaptim virus diye ama surekli temizlenir
minikooo intim şampuan ben de kullanıyorum sıkıntım yok 6 günlük fitil ve sonrasında 7 haftalık antibiyotik kullanıyorum şu an hiçbir sorun kalmadı nioli yağı deneyin ama dikkat edin camasirinizi biraz havalandirip öyle kullanın
minikooo bir de söylemeyi unuttum iç çamaşırlarinizi ayrı yıkayın önce granül sabun ile durulama yaptırıp sonra normalde yikadiginiz programda yıkayıp tekrar durulama yaptırın yumuşatıcı yerine de beyaz sirke kullanın bu yazdıklarımı 1 ay deneyin değişimi görürsünüz ben de bir arkadasimda gördüm ve hiç sıkıntım yok şu an ayrıca hamurisi ve tatlıyi da azaltın bunlar mantarı besliyormus doktor öyle söylemişti bana
piyangobileti evet evet aldım birkaç damla damlatıp havalndırıp öylemi giyeyim
piyangobileti evet canım banada aynılarını söyledi doktor yoğırt kefir ağırlıklı beslen dedi bakalım
Bnmde var kokulu akıntım ya hiç bir zaman geçmiyor tekrarlıyor 😔