• +18
  • Ateşli sorular 🔥

Kizlaaaar ne bu sessizlik sönmüşlük nerede atesiniz? 🤔🤣
Bu aralar cok durgun peride bu konuda 🤣 biraz ateşimiz yerine gelsin 🔥

1- sex sırasında hoşunuza giden argo kelime?

2- klitoral orgazm mı? Vajinal orgazm mı?

3- sexte yapmak istediğiniz ama eşinize söyleyemediginiz fantezi nedir?

4- eğer 1 günlüğüne eşiniz hariç biriyle birlikte olma şansınız olsa bu kim olurdu?

E hadiiiiiii cevapları alalim katilmamazlik yapmak yok 🤣🔥

@SuVeAtes @Bahtsizbedevi_ @lgrth @Biyiklim hadi kızlar

Giphy - make love boat GIF by Lil Dicky

Sutlucikolati

1. Sabaha kadr seni s…
    2. Kesinlikle vajınal orgazm
      3.fantazi demim de şöyle eşimin kendi kendine tutku ile iş yaptım anda alıp rasgele sevişmesini istiyorum yada zorla duşa götürmesini zorla dedim benim nazımla.
      4.esim olsa olmasa ondan başkası asla 👎

Sutlucikolati

1. Poponun sallanması hoşuma gidiyor (tabi bunu eşim daha farklı ve ateşli söylüyor)
      2. Kesinlikle Vajinal orgazm
        3.Yamurlu havada arabada deli gibi sevişmek ve bugün söyledim yaptık tam da hava istediğim gibiydi 🤭
      3. Eşimden başkası asla asla asla aklıma bile gelmez hayali bile olmaz olamaz Eşime çok aşığım 🩵

Sutlucikolati bir haftalık lohusa ben okurken bir taraflarım acıdı ama yine de libidom çok yüksek 😂😂
        1.g*tün çok güzel 😂
        2.klitoral
        3.aklımıza gelen her fanteziyi yapıyoruz zaten yeniliklere çok açığız
        4.düşünce de bile aldatmak olacağı için öyle bir şeyi aklımın ucundan geçirmem 🙂

lgrth doğru öncesinden haber vermek lazım 🤣🤣

Sutlucikolati

lgrth 1=götün çok güzel, sikmek istiyorum 2=ikisinden de aynı hazzı alıyorum 3=herşeyi söylüyorum vala her türlü yapıyoruz 4=eşimden başka asla bu soru hiç olmamış 😂😂

momd ay evet bunu ifade ederken bile insan zorlaniyor naz cok yerinde olmus cidden biz yapariz bazen 😅 istememm yan cebime koy hesabı 😅

hh56 kız ne guzel hemen gerceklestirmissin hayalini 😅 havada kiyak gecmis sana 🤣

lgrth

Biyiklim kızlar son soru hani bazıları sex sırasında baskasini hayal ediyor ya “heyecan katmak icin” onun icin sordum hemen linclemeyin 🤣🤣🤣

Sutlucikolati yanlış bir şey mi dedim kiz noldu şimdi 😂😂
                Olurmu öyle canim benim etiket yapmasan bile ben gelirim kii ❤️

Sutlucikolati

Sutlucikolati 1- sex sırasında hoşunuza giden argo kelime?

Seni sabaha kadar sikeceğim götünün üstüne oturamayacaksın 😁

Sutlucikolati 2- klitoral orgazm mı? Vajinal orgazm mı?

Net yüzde 1000000 vajinal efsooo

Sutlucikolati 3- sexte yapmak istediğiniz ama eşinize söyleyemediginiz fantezi nedir?

Yok ya akla mantığa hayale ne gelirse icraate geçirdik 😁😁

Sutlucikolati 4- eğer 1 günlüğüne eşiniz hariç biriyle birlikte olma şansınız olsa bu kim olurdu?
                  Hic dusunmedim ya eşim dışında biriyle birlikte olma düşüncesi bile midemi bulandırıyor o yüzden bu soruyu es geçmek isterim yine cevap istenirse böyle bir şans istemezdim.