• +18
  • Ateşli sorular 🔥

Sutlucikolati

lgrth 1=götün çok güzel, sikmek istiyorum 2=ikisinden de aynı hazzı alıyorum 3=herşeyi söylüyorum vala her türlü yapıyoruz 4=eşimden başka asla bu soru hiç olmamış 😂😂

momd ay evet bunu ifade ederken bile insan zorlaniyor naz cok yerinde olmus cidden biz yapariz bazen 😅 istememm yan cebime koy hesabı 😅

hh56 kız ne guzel hemen gerceklestirmissin hayalini 😅 havada kiyak gecmis sana 🤣

lgrth

Biyiklim kızlar son soru hani bazıları sex sırasında baskasini hayal ediyor ya “heyecan katmak icin” onun icin sordum hemen linclemeyin 🤣🤣🤣

Sutlucikolati yanlış bir şey mi dedim kiz noldu şimdi 😂😂
      Olurmu öyle canim benim etiket yapmasan bile ben gelirim kii ❤️

Sutlucikolati

Sutlucikolati 1- sex sırasında hoşunuza giden argo kelime?

Seni sabaha kadar sikeceğim götünün üstüne oturamayacaksın 😁

Sutlucikolati 2- klitoral orgazm mı? Vajinal orgazm mı?

Net yüzde 1000000 vajinal efsooo

Sutlucikolati 3- sexte yapmak istediğiniz ama eşinize söyleyemediginiz fantezi nedir?

Yok ya akla mantığa hayale ne gelirse icraate geçirdik 😁😁

Sutlucikolati 4- eğer 1 günlüğüne eşiniz hariç biriyle birlikte olma şansınız olsa bu kim olurdu?
        Hic dusunmedim ya eşim dışında biriyle birlikte olma düşüncesi bile midemi bulandırıyor o yüzden bu soruyu es geçmek isterim yine cevap istenirse böyle bir şans istemezdim.

Sutlucikolati
          1)benimki sex sırasında konuşmaz maalesef.
          2) yi bende bilmiyorum çünkü sorumun cevabını bekliyorum 😅
          3) yağmur altında yapmak istiyorum hafif sıcak ve biraz rüzgarlıda olucak ama.
          4) bende eşimden başkasıyla düşünmem ya😅.

Sutlucikolati Ha ben öyle anlamadım ki 😂 🤣 yok kız linçlemedim soruyu anlamadığım için öyle dedim 😂 💕