Mmomd23 gün önceGönderi #5 Salı, 29 Nisan 2025 20:46 kimkibu rica ederim bebeğin henüz küçükse kimyon ve rezene çayı bol iç bebeğinde gaz olmasın yediklerin ona da etki ediyor
Kkimkibu23 gün önceGönderi #6 Salı, 29 Nisan 2025 20:52 momd onları biliyorum canım yinede teşekkürler ❤️kendim için sormadım kış çayını yengem için daha emzirmeme aylar var benim😁🌸
Sutlucikolati23 gün önceGönderi #7 Salı, 29 Nisan 2025 21:02 kimkibu bitki caylarinin hepsi faydali değil emzirirken. Adacayinin fazlasi sutu azaltir mesela arastirmani oneriiriim
PiTi22 gün önceGönderi #8 Çarşamba, 30 Nisan 2025 06:34 kimkibu her bitki iyi değildir içinde neler olduğu önemli. Sadece ıhlamur limon yapabilirsiniz
belladonna22 gün önceGönderi #9 Çarşamba, 30 Nisan 2025 08:10 kimkibu İçeriğindeki bitkileri araştırıp ona göre içmeniz daha iyi olur. Emzirirken her bitki önerilmiyor. Riske girmeyin.
Sutlucikolati kimkibu bitki caylarinin hepsi faydali değil emzirirken. Adacayinin fazlasi sutu azaltir mesela arastirmani oneriiriim
belladonna kimkibu İçeriğindeki bitkileri araştırıp ona göre içmeniz daha iyi olur. Emzirirken her bitki önerilmiyor. Riske girmeyin.
momd kimkibu rica ederim bebeğin henüz küçükse kimyon ve rezene çayı bol iç bebeğinde gaz olmasın yediklerin ona da etki ediyor
kimkibu momd onları biliyorum canım yinede teşekkürler ❤️kendim için sormadım kış çayını yengem için daha emzirmeme aylar var benim😁🌸