Eşim evde ilgilir bana karşı ama kendi ailesinin içine girdik mi mesela gorumeceye vs oturmaya gidince beni bildiğin gormuyo duymuyor beni yok sayıyor artik bıktım usandım sanki çocukları alıp gezmeye gitmişim gibi hissediyorum yanında tek likten bıktım. Milletin yanında benimde ortak olduğum bir sohbet olmazmi ya hiç benle ilgilenmiyor çok üzülüyorum ya goz teması bile yok nasıl davranacagim artık insan içine çıkmak istemiyorum her gezme sonunda kavga ederdim bu kez artık sustum konuşmadım bile yoruldum ya başkaları sohbet muhabbet bilir bunda o yok

hzrn1 yani aile yapınız nasıldır bilemem ama gorumceminz ile sohbet edin erkekler belki başka bir konuşuyordr

hzrn1 sordun mu esine neden boyle yapiyosuun diye ? Belki mizaci oyledir bazi erkekler oylee

hzrn1 eşiniz net simarik ikili oynuyor,ne demek tamm tersi bir ortamda sizi dahada çok yüceltmesi lazim millet size gipta ile baksin maşallah desin,k bakma ama en nefret ettigim erkek tipi, had hod konusan ricadan tesekurden bir haber cok dolu etrafimda, esime diyorum dusunemiyorum senin boyle oldugunu, buyuk konusmim ama bir gun ekmek verme o erkege gitsin anasi tekrar buyutsun buyumemis bu der iade ederim,