Meme problemi
Bir_bayan99 niye tek acaba
Öyle kalıyor maalesef ya bnimde çok dikkatli bakarsam fark ediyor sağım pompası yüzünden olmuştu
Bir_bayan99 evet öyle oluyor malesef zaten bebekler bir memeye daha meyilli oluyor ama tamamen bırakınca birini fark gözle görülür oluyor
Bir_bayan99 benim kızım sağı daha çok emerdi ucu daha büyüktü sol memem yara olmuştu onu az emerdi.
Aradan 8sene sonra kardeşi oldu bence ikisi de aynı boyda düzelir o yani kafaya takma
- Düzenlendi
Bir_bayan99 Benim büyük kızım sağ memeyi çok emerdi benim sağ göğsüm sola göre biraz büyük çok büyük fark olmasa da var yani 😁🙈
Bir_bayan99
Çoğu emziren kadının yaşadığı bir durum maalesef. Tek değilsiniz 🌼
Bir_bayan99 oğlum sadece sağ memeyi emdi sol memi hiç emmedi sütten kestim kızıma hamileliğimde sonra kızım 2sinide emdi kızımı kestikten sonra 2side eşit oldu süt kesilince eski haline dönüyor merak etmeyin
perimasali802_ yaa çok üzüldüm
Bubenimoykumm umut ışığı gibi konuştunuz valla 🤣
Etipetito benimki bariz belli büyüklüğü disrdan bile
2minnosannesi ay çok teşekkür ederim sağolun🌼😘
Bir_bayan99 hâlâ emziriyorsan küçük kalan göğsünü emsin sürekli belki aynı boyda olurlar😁
Bir_bayan99 rica ederim
Bir_bayan99 benim ikizlerim prematüre doğdu 4 ay sadce sağdim sol kucuk sağ büyük ve düzelmedi 4 yıldır çok sinir bozucu geliyor bana gerçekten süt sağimi yüzünden mi oldu acaba
Bir_bayan99 bak sen yaramaza☺️😁 takılma canım biri küçük biri büyük olsun napalım canları sağolsun 😁