• +18
  • Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)

minikooo bunu denicem bende. Bende daha yeni klitorisi keşfettim eşimle beraber 😂😂 ordan zevk alıyorum baya şimdi sıra vajinal orgazm da

İnciyle ilişkiler diye bi kadın var instegramda youtubda onu izliyorum da baya bilgili kadınlar nasıl orgazm olur diye çok konuşması var isteyen bakabilir faydalı baya 😊

birkelebek he bende vajinali keşfetmedim burda duydum onuda 😅

minikooo canım biz tek pozisyon yapıyoruz kolay oluyo benim için bel fıtığından dolayı yapamıyorum onu da deniycem

incinmissindedi bunun bir tarifi yok yol degil bu malesef navigasyonu yok ama bana gore en kolay yöntemi söyleyebilirim birincisi odak odak derken orgazm olucam acaba olucak mıyım degil aldıgın zevke odaklanıcaksın zevk almıyorum diyenlerdensen o ana odaklanıcaksın eşin üstte olduğu pozisyonda bir eliyle belinden bir eliyle kalcalarından kavrasın bedeniniz bütünüyle temas edicek sekilde sıkı sıkı sarıcaksınız birbirinizi tabiki dikkat altında bogulma abartmasın tüm agırlıgını vermesin o da yani neyse sonra birlesme saglanıcak ve sen tamamen ana odaklanıcaksın nefes alısverislerinize hareketlerine birlesme anına vs eşin alt bedenini sıkı kavradığı için daha rahat hissediceksindir ve doğru ritmi o anda sen eşine söyleyeceksin o ritimde devam edicek bu sırada kafasını boynuna dogru koyarsa hem o tamamen zevke odaklanır hem senin nefesini hissetmen anda kalmanı saglar biraz da kegel egzersizleri yapar gibi sık arada o sekilde daha kolay orgazm olabilirsin bence veya sen üstte olup yine kendini sıkarak hissederek once yavas sonra ritmi kendine gore ayarlayarak yaparsan orgazm olursun

rouge_ ilk boşalması maalesef erken oluyor 3 dk gibi bi sürede, ha şimdi 3. 4 gün oldu yapmayalı direk boşalacak bilmiyorum, 2. Boşalmada yapmam lazım benim.yerini buldum ben sanki biraz oynadım zevk almaya başlamıştım 😅