minikooo o nasıl oluyor tam olarak ben hep sırt üstü yatıyorum bel fıtığı var
Niyet ettim vajinal orgazm olmaya ( yardımm)
ceren1998 sırt üstü uzanınca erkek elle de boşaltabiliyormyş kadını
incinmissindedi bilmiyorum canım hiç denemedik ama zevk alamıyorum
ceren1998 ya ön sevişmeyi vs uzun tutsanız olur bence
minikooo bunu denicem bende. Bende daha yeni klitorisi keşfettim eşimle beraber 😂😂 ordan zevk alıyorum baya şimdi sıra vajinal orgazm da
İnciyle ilişkiler diye bi kadın var instegramda youtubda onu izliyorum da baya bilgili kadınlar nasıl orgazm olur diye çok konuşması var isteyen bakabilir faydalı baya 😊
birkelebek he bende vajinali keşfetmedim burda duydum onuda 😅
birkelebek haha bi onada bakayım, inşallah bulduğum yer doğrudur
minikooo canım biz tek pozisyon yapıyoruz kolay oluyo benim için bel fıtığından dolayı yapamıyorum onu da deniycem
incinmissindedi bunun bir tarifi yok yol degil bu malesef navigasyonu yok ama bana gore en kolay yöntemi söyleyebilirim birincisi odak odak derken orgazm olucam acaba olucak mıyım degil aldıgın zevke odaklanıcaksın zevk almıyorum diyenlerdensen o ana odaklanıcaksın eşin üstte olduğu pozisyonda bir eliyle belinden bir eliyle kalcalarından kavrasın bedeniniz bütünüyle temas edicek sekilde sıkı sıkı sarıcaksınız birbirinizi tabiki dikkat altında bogulma abartmasın tüm agırlıgını vermesin o da yani neyse sonra birlesme saglanıcak ve sen tamamen ana odaklanıcaksın nefes alısverislerinize hareketlerine birlesme anına vs eşin alt bedenini sıkı kavradığı için daha rahat hissediceksindir ve doğru ritmi o anda sen eşine söyleyeceksin o ritimde devam edicek bu sırada kafasını boynuna dogru koyarsa hem o tamamen zevke odaklanır hem senin nefesini hissetmen anda kalmanı saglar biraz da kegel egzersizleri yapar gibi sık arada o sekilde daha kolay orgazm olabilirsin bence veya sen üstte olup yine kendini sıkarak hissederek once yavas sonra ritmi kendine gore ayarlayarak yaparsan orgazm olursun
- Düzenlendi
rouge_ ilk boşalması maalesef erken oluyor 3 dk gibi bi sürede, ha şimdi 3. 4 gün oldu yapmayalı direk boşalacak bilmiyorum, 2. Boşalmada yapmam lazım benim.yerini buldum ben sanki biraz oynadım zevk almaya başlamıştım 😅
incinmissindedi eşin kendini tutsun yada 2. De yaparsın
rouge_ ayn yada olmadı 3. Ye geçiş yaparız 😂😂
incinmissindedi belinize kuvvet 😂
rouge_ ahaha😂
incinmissindedi önemli olan elle değil de ilişkide olması onu naıs yapıcaz bilmiyorum🥲😅
incinmissindedi naptın çıktın mı hastahneden
hopyloliy yok cnm sabah çıkarız anca uzman geldikten sonra
benneymisim evet eşlere bağlı bu sanırım