Moonlight_ dene bence ilk fırsatta 😂
Size normal başkalarına anormal🤔
lgrth Kesinlikleee😁👌
- Düzenlendi
Medusa Ben de ablama abla demem küçüklükten kalma bir durum aslında artık herkes alıştı ama önceden yadırgıyorlardı 😂 Bir de makarnayı ve tüm yemekleri ekmekle yerim ekmek yemezsem doymam, bu yüzden de tuhaf karşılanırım. Baklava ve diğer şerbetli tatlıları sevmem bana baklava sevilmez mi derler genelde 😂
vahsikelebekk Nazar değmesin kız🧿😂 İnsanlar biraz da kıskanıyor ya böyle durumları, çok dile getirme😂
belladonna Türk halkı için kabul edilemez bu dediğin!!!😂
Bubenimoykumm Bunu sadece gerçek gurmeler anlar arkadaşlar, baklava ayran sevmeyen bizden değildir!!!
Sutlucikolati Kız onu mu sordum😂😂 Bazı insanlar konuşmayı bilmiyor ya
Moonlight_ Ya evet saygısızlık gibi geliyor insanlara niyeyse, biz rahatsız olmuyoz kardeşim😂 Her koca yapmıyor ya kesin sen zorluyosundur, koca adamı nasıl zorlayacaksan😂
kimsebilmez Herkes için normalin bu olması lazım aslında
TombulHatun Seni öyle hayal edebiliyorum biliyo musun hahahhahshsh
vahsikelebekk Bi dene, hayatın değişecek…
belladonna canımsın bellam 😘
Medusa medusaaaaa medusaaaa sen yapma bari ya 😂😂
lgrth ilk defa duydum ben de deneyeyim madem inş kocam tiksinmez benden🤣🤣 şireli tatlı sevmem yemem de sütlü tatlı daha çok tercihimdir fakat bulunca kombinleyeceğim🌝🤓
hayatsevinceguzell kız ilk defa duydum aklıma geldikçe midem kalkıyor ama deneyeceğim kesin ilk fırsatta🤓🤭
kizatasozu ayyy DEHB var diye böyle yoksa belki de hevesi de olsa götünü kaldırıp yapmayabilirdi şekerim o yüzden ayrıntı vererek dua etmeni tavsiye ediyorum😄 hepimizin kocası yemek yapsın kahvaltı hazırlasın çay demlesin tatlı yapsın ocağı da silip hoopp bezi sıkıp gelsin içeri otursun🫶🏼💕