• Muhabbet
  • Size normal başkalarına anormal🤔

Medusa çekiniyoruz vala 😅 utangaç bir aileyiz

TombulHatun Hahahhahay vallahi gözümde canlanıyosun bi elinde silah, bi elinde çay, emret yapsın😂😂😂

lgrth Canım çekti bak😂

vahsikelebekk Ben ama yoğurtla değil daha çok ayranla beraber yerim, yoğurt garip geliyosa ayranla dene önce😂

• Düzenlendi

meleksen1 Nasıl olabilir ya böyle bi şeyy😂😂

Medusa kocamı tanısan böyle demezdin benim günahımı alma 😂

Medusa Ahahah ama çok ağır ya sade sütlüler bana çok ağır geliyo, şu ülkerin napoliten çikolatası var ya kırmızı kutuda minik minik tek lokmalık olan, herkes onu tek lokmada yerken ben bir tanesini üç beş ısırıkta anca bitiririm 😂

lgrth kesinlikle , uğruna burada post açmışlığım var 😅

Medusa ay canım çok çekti ya bugün de diş çektirdim bi yirmilikle vedalaştık , ama şimdi nasıl yerdim baklava ayran üf 🤤

Medusa heh işte tam öyle , çok aramayı sevmiyorum sıkılıyorum hemen bulup alıp bi de onu sevmem ısınmam lazım yoksam yoğhk 😁😅 zaten bulunduğum ortamdan da çabuk sıkılırım ben 🙃

meleksen1 ayyy seni yerken izlesem ruhum daralır meleğim o ne ya zaten tek lokmalık hadi belki iki ısırık olur üç beş neyyyyy 😂

lanjalee Ahahahha ama çok ağır geliyor jalem biz ona üç diyelim hadi 😂

meleksen1 tek lokmada yutarım çikolatayı üçte çok meleğim 😂

lgrth denicem deneyince yazicam sana yine🤣