Şimdi kızlar özet geçmek gerekirse eşimin şirketi var şirkette 3 4 tane bayan erkek karışık çalışıyor hepsiyle kardeş arkadaş gibiyiz fakat gel gelelim geçen ay yeni birini işe aldı ben kadını daha ilk gördüğüm andan beri hiç sevmedim negatif bir enerji alıyorum ondan hislerimde de yanılmam genelde.Giyim kuşam konusunda bu arkadaşımız biraz dekolteden de hoşlanıyor bende şirkete gittiğimde benim gelmeme bozuluyormuş gibi bi durum seziyorum beni gördüğünde bir huzursuzlanıyor bir kaç hoşuma gitmeyen hareketine de denk geldim eşime karşı buna tam olarak nasıl emin olabilirim kadına ciddi anlamda takmış durumdayım istemiyorum onu orda ama bi kaç şekilde denemek istiyorum ne yapabilirim emin olmak için? Yoksa boşvermeli miyim siz olsaydınız ne yapardınız

Şirkete giderken siz de bakımlı olun güzel güzel giyinip makyaj yapın, onun yanında eşinize daha samimi davranin. Şirket sahibi olduğu için eşiniz o cazip geliyordur kadına

berrockya ilk başlarda hissedersen kesin vardır bişey eminim buna kendimden biliyorum. Birde belli etmeden bı takip et bakalım eşiniz şirket sahibi olunca cezbediyordur. Çok öyle insan

berrockya hissediyorsan kesin bir bokluk vardır. Benim hissettiklerimin hepsi çıktı. Eşinin telefonuna bakabiliyon mu mesela ansızın alıp gmaile bak mesajlara falan. Eşin o kadının ucuzluğunu görüyor mu tepki veriyor mu yoksa laylaylom mu

firdevskartal istersen çıkarırım falan diyor eşim şirkettekilerden de diğer arkadaşlar pek sevmiyorlar bu kadını bir şey var henüz çözemedim ama yok yani iyi şeyler hissetmiyorum sadece emin olmak istedim boş bir kuruntu olup kimseyi işinden etmek istemem

berrockya bence eşinin aklına sokma öyle bişi yoksa bile sen dile getirince aklı ister istemez o tarafa kayıcak, sadece bakışlarından rahatsız oldum benim şirketim ben gelince bana öyle bakışlar atamaz de çıkar. Boşa kuruntu değildir kadın Gerçekten hiisediyor

berrockya eğer imkanı varsa çıkarsın ama yine de eşini telefonunu takip et. Zaten bir şey varsa Allah full hd izletiyor sana er ya da geç

berrockya inşaAllah öyle olur canım ya. Bı ara bende çok eşimden şüphelendim içime kurt düştü çok dua etmiştim Allah’ım yanilayim diye ama yanilmadim ve ilk defa haklı çıkmak istemedim

berrockya işinde gücündeyse ekmeği ile oynama takip et baktın niyeti niyet değil gönderin gitsin başınızı ağrıtmasn

berrockya kimse kusura bakmasın ama artık kadınlarımız eskisi gibi güvenilmiyor herkese değil tabi içinize bu kurt düştüyse takip edin eşinize yazıyormu yazarken konuşurken bi cilve varmı yadaa şirket sizin değilmi kameralara bakamıyomusunuz neler yapıyor siz yokken 😑

lolopoo Eşimden yana bir sıkıntı görmedim hiç diğer herkese davrandığı gibi yazışmalarda da bir sorun yok. Mesela sosyal medya hesabım herkese açıktır benim bu kişi de beni takip etmiyordu ama hikayeme baktığını gördüm. 1 gün sonrasıda beni takip etti mesela eşimle fotoğraf paylaşıyorum şirkette ki herkes beğenir yorum yapar o asla beğenmez öyle şeyler

berrockya ay benim eşimde öyle kimseyle konuşmaz bakmaz umarım hep böyle devam ederler 😑😁