asyarana Kızlar dediğim gibi yedi haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim göründüm bı sıkıntı yoktu olsaydı doktor söylerdi ama benim arada böyle akıntıyla karışık pembemsi akıntım oluyor pembe yada açık kırmızı korkuyorum bişi olmaz dimiiii🥹
Biyiklim asyarana canım korkma normaldir gebelikte yerleşme kanaması görülür akıntı ta görülür benim de var sarımsı idrar tahlili verdim geçen hafta ama hiç gitmedim daha doktora
sonuklale12 asyarana seni korkutmak istemem ama bi doktora görün istersen ilk gebeliğimde benimde öyleydi. Bebeğimi kaybettim. 2. Gebeliğimde de aynıydı ama çok şükür birşey olmadı. Görünmekte fayda var canım
ayazz asyarana korkulacak bişey yok Doktor’un iyi bişey diyorsa sorun yok annem de bende hamileyken leke bile değil kanamam oluyordu annemin normalmiş tabi de benim düşük tehlikem vardı.
asyarana sonuklale12 canım geçen perşembe gittim tahlil falan ultrason dan baktı bişi yok tu akıntım Sarı oluyor ara ara da pembemsi böyle kırmızı değil
basak23 asyarana bende yaşadım kanama alanınız olabilir düşük önleyici tedavi görmeniz gerekiyor bence ihmal etmeyin gidin doktora yerleşme kanaması diye birşey yok gebelikte her kanama risklidir ihmal edilmez