Kızlar neler lazım olur ilk defa gideceğiz
Dışarda mangal
Mangalı yerden yüksek al alçaklar çok iyi değil pişireceğin ete ya da tavuğa göre ızgara çeşitleri salata malzemesi ya da evde yap götür bardak çatal kullandığın baharatlar
- Düzenlendi
Eskobar biz iki gunde bir mangala gideriz hemen sayayım mangal ızgara maşa yelpaze çıra tutuşturucu mangal kömürü tabak çatal kaşık seti ekmek içecek ıslak mendil rulo havlu et meyve 🥳🥳 çoban salata malzemesi patlıcan ve biber mangalda yapmak için
hayatsevinceguzell hepimiz sana katılıyoruz, bizde baya oldu gitmeyeli belki bu pazar gideriz inşallah
incinmissindedi bizde bugun niyetlendıkde aşırı rüzgar var bebekte var gitmedık vazgeçtik
hayatsevinceguzell ğatlıcan falan yapamıycam kolay hazırladım evde üç bebeli olunca
incinmissindedi eşim pek sevmez bilmezde zaten bikaç balkonda yaptık ama ben çok özledim babam çok yapardı
Mangalcı başı oldum baba mesleği😂
hayatsevinceguzell Almanyanın en sıcak havası bu gün 26 derece çıkmamız lazım
- Düzenlendi
Eskobar 3 bebeli mi maşallah 3 bebe allah yardımcınız olsun büyük cesaret
Eskobar ahah bende eskiden yapardım bekarken yapmayı seviyorum. Evlendiğimden beri eşim yapıyor hep bana yaptırmıyor
Eskobar bebeler kaç yaşında cnm, malum bende 3 bebeli olma yolundayım😅
hayatsevinceguzell kv olunca çok zorlanmadık tabi koştur et yordu ama kolaya kaçtım ben 😂 mangal başı oldum😂
incinmissindedi evin babasına yakışıyor ben de sevsemde eşimin yapmasını istiyorum
incinmissindedi 2,5 ikizler ve 7 aylık minik kızım🥰
Eskobar ya Allah bağışlasın 🌼 zor mu peki
Eskobar yok mangal için demedım 3 tane yaşı yakın çocuk büyütmek çok zor nasıl cesaret ettınız yada çocuklarınız gece uyuyan uslu bebelerden😂
Eskobar mangalda önce patlıcan biber domates ve soğanı közler salatayı bununla yaparız nolur dene bunu 🤭