Mangalı yerden yüksek al alçaklar çok iyi değil pişireceğin ete ya da tavuğa göre ızgara çeşitleri salata malzemesi ya da evde yap götür bardak çatal kullandığın baharatlar

Eskobar biz iki gunde bir mangala gideriz hemen sayayım mangal ızgara maşa yelpaze çıra tutuşturucu mangal kömürü tabak çatal kaşık seti ekmek içecek ıslak mendil rulo havlu et meyve 🥳🥳 çoban salata malzemesi patlıcan ve biber mangalda yapmak için

berenmiss evden yaptım yenecekleri hep etleri falanda hallettim ufak tefek aa bunuda alsam dediğim bişey varmı diye düşünüyorum

Eskobar 3 bebeli mi maşallah 3 bebe allah yardımcınız olsun büyük cesaret

Eskobar benm babamda mangal güzel pısırır

Eskobar ahah bende eskiden yapardım bekarken yapmayı seviyorum. Evlendiğimden beri eşim yapıyor hep bana yaptırmıyor

Eskobar bebeler kaç yaşında cnm, malum bende 3 bebeli olma yolundayım😅

gizem67 biz de etrafına oturur ızgaranın dışında kalan etlerden koparırdık😒

Eskobar yok mangal için demedım 3 tane yaşı yakın çocuk büyütmek çok zor nasıl cesaret ettınız yada çocuklarınız gece uyuyan uslu bebelerden😂

Eskobar mangalda önce patlıcan biber domates ve soğanı közler salatayı bununla yaparız nolur dene bunu 🤭